lauantaina, syyskuuta 10, 2005

All by myself

Yksin taas vaihteeksi. Kannettavan paluu huollosta olisi kivaa, mutta voisin kyllä ikävöidä sitä enemmänkin. Kunhan nyt tämän kuun aikana ilmaantuisi, että voin lokakuussa naputella koulujuttuja. Nyt koneettomana saan ainakin keskityttyä katsomattomiin DVD-levyihini. Tosin en tiedä milloin seuraava Enterin palsta pitää olla valmis, sitä varten olisi kyllä hyvä olla se kone.

Hääpäivä varmistui tässä viikolla, kun Miia soitti ja varasi kirkon: 12.8.2006. Aikamoista.

Torstaina Espoossa Stockmannilla käydessä selailin soundtrack-levyjä, joissa vastaan tuli Angels in America-minisarjan soundtrack hintaan 11,90 euroa. Ostin sitten sen, kun pidin kovasti sarjan tunnarista. Oiken kivalta se kuulosti levyltäkin, jota en ole ehtinyt vielä kokonaisuudessaan kuunnella, ihan mukavalta kuitenkin vaikutti.

Viime yönä kotiin palatessani aloin katsomaan Fireflyta, puolet parin jakson mittaisesta pilotista, jonka jälkeen siirryin unten maille. Aamulla katsoin sen loppuun. Hyvä oli. Seuraavan jakson olin nähnyt aiemmin, joten skippasin sen ja katsoin viimeisen jakson (Bushwacked) levyltä. Ensi yönä kotiin tullessa voisi kyllä katsoa viime sunnuntain Gilmore Girlsin, kun huomenna tulee uusi jakso.

Jos sähköpostiini aikoinaan ylös laittamani alustava työvuorolista pitää paikkansa, minulla on tiistai ja keskiviikko vapaata. Niinpä voisin käydä katsomassa tiistaina pressinäytöksissä Cinderella Manin ja A History of Violencen, keskiviikkona Sophie Scholl - viimeiset päivät ja Night Watchin. Jälleen, jos tuo listani (jonka tein ennen lopullisen varmistumista) on oikeassa, voisin käväistä katsomassa viikolla myös Wallace & Gromit-leffan ja Brothers Grimmin. No, saapa nähdä. Lähivuokraamossa olisi myös jokunen leffa, jotka pitäisi katsoa. Ainakin Melinda and Melinda, Sideways, Constantine, Assault on Precinct 13, Lemony Snicket, The Aviator, Paha maa, Stander (en tiedä oliko tätä siellä, mutta Makuunissa ainakin...) ja Ray. Siinähän sitä.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onnea tulevan hääpäivän johdosta. :)

9/10/2005 9:47 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos! :)

9/10/2005 10:19 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Onnea minunkin puolestani tuosta tulevasta hääpäivästä!

9/11/2005 9:34 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos kiitos! :)

9/11/2005 11:52 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home