lauantaina, syyskuuta 03, 2005

24 S4-DVD:t

24:n neloskauden R1-boksin ekstrat ovat tiedossa, ja kuten oli odotettavissa, siinä on kivasti enemmän ekstroja verrattuna kesällä julkaistuun R2-boksiin. Britit varmaan ovat riemuissaan. Uutta R1-versiossa on "season 4 director's cut promo", "24 Conspiracy: Minute one to Minute Twenty-Four", "24 Season 4/5 Bridge (prequel)" (tekivät saman S3-R1-boksissa) ja hulppeat kaksitoista kommenttiraitaa. R2-boksissa niitä oli 0 kpl. Joten eipä sitten muuta kuin odottelemaan julkaisua 6.12. Seuraavaksi kuitenkin voi viihdyttää itseään vaikkapa Lostilla.

80-luvun Streethawk eli Katuhaukka alkaa huomenna Subilla klo. 12.30, jee! Paitsi ettei minulla näy enää SubTV, sigh. Pyysin veljeä ottamaan digiboksiinsa jakson talteen, jos saisin nauhoitettua edellisellä kämpällä jaksot ainakin kuun loppuun. Tangerine Dreamin tunnari on mainio, se teki muutenkin jaksojen musiikit. Toinen sarja, joka saisi tulla uusintana (tuli nyt vain mieleen) tai DVD:lle, on Johnny Bago (Pakomatkalla Johnny Bago). En tiedä mitä pitäisin siitä nyt, mutta muistan seuranneeni aikoinaan.

Soittelin kotipuoleen ja tiedustelin, josko viitsisivät lähettää minulle DVD-soittimeni. Onnistuisi kuulemma. Harmittelin samalla surround-settiäni, joka Kuusamossa lojuu toimettomana. Voisivat kuulemma lähettää senkin ensi viikolla. Kivaa, joskin vähän huolettaa, miten saan järkättyä paketin kämpälle... No mutta, jännityksellä jään odottelemaan. Veljellekin soittelin, tämä piti 2 megan nettinopeutta ihan hyvänä, ja uskoi nettipelailunkin luonnistuvan. Toivotaan.

5 Comments:

Blogger Nimetön said...

Eiköhän se kaksi megaa riitä ihan hyvin nettipelailuun. Itselläni on vuoden takainen Joint Operations pyörinyt ohjelmistossa tiuhaan tahtiin ensin puolen ja sitten yhden megan yhteydellä kun kuukausimaksut halpenivat.

Tangerine Dreamin tunnari on ihan hyvä, mutta taustalla on aika ikävä käännen näin jälkikäteen ihmeteltynä. Michael Mann tarjosi Miami Vicen säveltäjän paikkaa yhtyeelle, mutta Streethawk-flopin takia he eivät voineet ottaa tarjousta vastaan. Harmi.

Kun TD:n soundtrack-tuotannosta puhutaan niin kannattaa hankkia Kathryn Bigelow'n Near Dark. En ole varma oletko joskus maininnut blogissasi ja ehkä olet jo nähnyt, mutta hieno vampyyriwestern minkä tunnelmaa hieno musiikki vain korostaa.

9/03/2005 10:38 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä minäkin uskon, että 2 megan netti riittää nettipelailuun hyvin. Ja pitäisi sen muutenkin olla ihan riittävän nopea normaalikäytössä eli surffaillessa, pelaillessa ja jos jotain p2p-ohjelmia haluaa käyttää niin eiköhän sitä kaistaa niihinkin riittävästi ole.

9/03/2005 10:51 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos tiedoista, kiva kuulla!

MMarin: Mielenkiintoista, ja harmillista tosiaan.

Kiitos ND/TD-vinkistä, leffan tiedän kyllä, mutta se ei ole koskaan tullut vastaan, joten en ole nähnyt sitä. Olen kyllä joskus harkinnut tilaamista, eihän se paljoa maksaisi. Pitäisikin varmaan tilata jossakin välissä, pidän soundtrackinkin mielessä.

9/03/2005 11:19 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tere! Kielipolliisi täällä. Muista, että klo-lyhenteeseen ei tule pistettä, koska sanan lopusta ei ole jäänyt mitään pois, vain keskeltä. Sitten ala tehdä ja rupea tekemään. Muuten tulee turpiin.
t. Hevveli-eno

9/04/2005 9:10 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Hei! Tattis klo-vinkistä. Näin äkkiseltään en tajunnut mihin tuo jälkimmäinen viittasi, mutta varmasti sekin vielä selviää.

9/04/2005 11:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home