torstaina, elokuuta 25, 2005

Kritiikkiä odotellessa (päivitykset alhaalla)

Blogikriitikko X:llä on hauska idea. Odottelen innolla, milloin tämäkin blogi ilmaantuu (jos on ilmaantuakseen) siihen, epäilemättä lytättäväksi. Mikä on quite alright, aika tyhjänpäiväistä huttuahan tämä oikeasti onkin (lisäys: mutta hyvällä tavalla!).

Tulipa eilen ostettua pari DVD:tä alekorista: Cabin Fever (5,95e) ja It's All About Love (6,95e). CF:n olin kerran aiemmin nähnyt, IAAL:stä olin vain lukenut jotain, ja kiinnosti nähdä (en katsonut vielä). CF:stä tykkään (moni näemmä ei), tosin voin kokemuksesta sanoa, ettei sitä kannata näyttää deittielokuvana.

Katsottiin tänään Millenniumin jakso A Room with No View ja sitten Anamnesis, joka minulla piti jättää kesken töihin lähdön vuoksi. Patti Smithin Dancing Barefootia käytetään siinä erinomaisesti alussa. Anamnesiksessa sanottiin, että Darwinin evoluutioteorian julkaisu aiheutti itsemurhia. Mieleen tuli, että kesken oleva A Short History jne. käsittelee parhaillaan Darwinia, eikä tuosta mainittu mitään, eikä myöskään Wikipedia tiedä moisesta. En muualtakaan löytänyt mainintaa asiasta (en kyllä etsinyt pitkään), mutta voihan se toki olla totta.

Linkkivinkkinä Suburban Myths.

Klo. 21.29:

Linkkivinkkisivuani selailtua lisäisin, että parempiakin sivuja aiheesta on kyllä epäilemättä nähty. Unohtui mainita, että hoksasin nyt vasta alkuviikosta, missä Helsingin Akateeminen kirjakauppa sijaitsee. Olikin oikein mainio paikka, kiva valikoima englanninkielisiä kirjoja. Etenkin tykkäsin kovasti siitä, kun liikkeestä löytyi pari Buffy-kirjaa (jo vanhentunut ensimmäinen The Watcher's Guide ja olikohan se tämä script book) ja Keith Toppingin jakso-opas Angelin viitoskaudelle. The Watcher's Guide vaikutti aika tyhjänpäiväiseltä, kässärikirja oli turhan tyyris (ottaen huomioon, etten ehtisi/jaksaisi lukea sitä), mutta Toppingin (jonka Buffy-jakso-oppaita olen lukenut) kirja lähti mukaan vajaalla 13 eurolla. Olisihan siellä ollut kaikenlaista kivaa, kuten Hollywood Animal, The Office Scripts 1 yms.

Äkäpussi kirjoitti blogikriitikoista, ja uskoi X:n olevan "selkeää vittuilua blogien arviointibuumia kohtaan". Hm, niin, makes sense. Minä en edes tiennyt, että blogien arviointi on nyt buumi. Olen ihan pihalla näistä blogimaailman trendeistä and whatnot. Älyäni puolustaakseni totean kuitenkin, etten lukenut kuin muutaman arvion X:ltä, joten ehkä olisin tajunnut hommelin lukemalla enemmän. Toisaalta, ehkä en...

2 minuuttia myöhemmin:

Okei, selailin pikaisesti lisää X:n arvioita, ja olihan tuo tosiaan ihan selvää, ettei kirjoittaja ole tosissaan noita kirjoittanut. Toisaalta, eihän se muuta sitä, että tuo oli ihan hauska idea. Mutta päivitykset päättyvät tältä päivältä tähän, ärsyttää jo itseänikin tämä tuuba.

Päivitys klo. 23.39: Wikipedia-linkki korjattu, kun Blogger ei tajua joitakin merkkejä linkeissä. Pahoittelen turhaa Blogilista-päivitystä.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

On aina pitänyt Cabin Fever katsoa, mutta en ole tullut sitä hankkineeksi. Kehuja kyllä olen kuullut. Mistä alelaarista tuon kaivelit?

8/25/2005 10:53 ip.  
Blogger Jani said...

Enpä ole minäkään tuosta ennen kuullut, ettäkö Lajien synty olisi lisännyt itsemurhia. Ajatuksena tietysti sen verran kutkuttava, etteipä ihmekään että on tv-sarjassa heitetty ilmoille.

8/25/2005 10:54 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Gio: Espoon Ison omenan CityMarketin alelaarista. Siellä oli myös Catch 22 halvalla, en ole nähnyt sitä. Houkutteli vähän, mutta en raaskinut kuitenkaan enempää tuhlailla.

Jani: Indeed. Onpa hienoa, blogissani keskustellaan Lajien synnystä! Deep.

8/26/2005 1:59 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home