tiistaina, elokuuta 16, 2005

Kämppä

Käväistiin asunnon esittelyssä puoli kuudelta iltapäivällä. Jännitin, että tuleeko paljon ihmisiä katsomaan sitä. Tulihan sinne muutama: pari tyttöä (kahdestaan), mies ja nainen, jotka ehkä yrittivät saada mukana olevan mummon pois kontoltaan (uuteen kämppään), joku mies (ehkä sillä oli vaimokin mukana, en tiedä), ja...no, ainakin nuo, saattoi olla joku muukin.

Kämppä oli ihan kiva, eipä kyllä mikään hirveän iso, mutta tarvinneeko ollakaan. Keittiö, WC/suihku (joka oli vähiten hieno huone), olohuone, makuuhuone (kapea sänky), jossa ovi vaatehuoneeseen. Oma piha oli kiva. Postilaatikko, johon menisi sisään isommatkin paketit, heti oven edessä; DVD-paketin nouto siitä lienee miellyttävä kokemus.

Kaikki tuntuivat täyttävän taloa esittelevältä mieheltä saatavan asuntohakemuksen, minä mukaanlukien. Mies sanoi, että valitu(i)lle soitettaisiin joko illalla tai seuraavana päivänä.

Käväistiin syömässä ja ostoksilla, ja bussimatkalla kotiin asuntoa esitellyt mies soitteli. Sanoi, että olin jäänyt esittelystä mieleen, ja että hän voisi viedä asiaa eteenpäin minun kanssani. Kiittelin, ja luonnollisesti suostuin. Myöhemmin illalla hän kertoi sopineensa asiasta asunnon omistajan/omistajien kanssa, ja että voisin käydä allekirjoittamassa sopimuksen keskiviikkona.

Kiva, nyt on sitten kämppä helmikuun loppuun!

2 Comments:

Blogger Katja Kaukonen said...

Hei, Atso

Onnea uudesta pesäkolosta! Syksy on hyvää aikaa muuttaa. Kun ilmat kylmenevät, tulee pesänteko-olo. Jostakin syystä sitä alkaa tuijotella kotiaan sen näköisenä, että se pitää saada talvipesän näköiseksi. Kynttilöitä ja tyynyjä, kirjoja - ja hamsterimaisesti ruokaa varastoon, eikä viinipullokaan haittaa.

Mainitsit wc-kylppärin rujon ulkomuodon. Meidän nykyisessä kodissa on aika askeettiset vessat (hurjat 2 kpl, mikä on hyvä, kun on iso perhe). Kun muutimme tänne, minuun iski hirmu vimma sisustaa myös toista vessaa. Siitä tulikin eräänlainen "oma huone". Seinille tauluja, lattialle räsymatto - lämmin ja helppo pestä - ja sen standardikylppäripeilin tilalle halpiskaupasta rottinkireunainen peili. Niin pienellä saa kodikkuutta.

Kerran muuten ison riidan tuoksinassa pakenin vessaan kirja ja tyyny mukanani. Mökötin siellä reilu tunnin, todellisuudessa viihdyin vallan mainiosti ja koko tyhmä riitakin unohtui, kun oli kiintoisa opus mukana. Mutta se on jo toinen tarina.

Onnea uuteen kotiin!

8/16/2005 10:57 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Hei!

Kiitos onnitteluista ja sisustusvinkeistä! :) Pitää tosiaan yrittää ehostaa sitä kylppäriä.

Asuntoilmoitus, johon tekstissäni oli linkki, olikin näköjään nyt poistettu...

8/16/2005 12:46 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home