sunnuntaina, elokuuta 14, 2005

Battlestar Galactica (uusi)

Erinäisten hypetysten lukemisen (kuten että parasta scifiä sitten B5:n, Pelit-lehden Nirvin mukaan, ja samaa sanoo joku täällä) jälkeen huomasin, että minisarjan ja ensimmäisen kauden saa Play.comista yhteishintaan 38 euroa. Pitäisiköhän tilata molemmat, jahka kotiin pääsen. Vai joskus myöhemmin. Nähtäväksi jää.

Klo. 1.42:

Tilasin nyt sitten tuon mini seriesin, vajaat 12 euroa. Voi olla, että katson ensin sen ja sitten päätän, tilaanko jatkoa. Jolloin toisaalta tarjoushinta voi olla jo mennyt ohi...hm.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Henk. koht. fiilikseni minisarjasta oli "ihan kiva" ja ekasta kaudesta "parempi". Että pamauta ny samalla vaivalla se ykkösseasonikin, kun kakkonenkin jo tulla rutisee Ameriikoissa.

8/15/2005 10:23 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Olen samaa mieltä.. minisarja on ihan kiva, mutta jää katastrofaalisen kesken.

Ensimmäinen varsinainen tuotantokausi jatkuu prikulleen siitä mihin mini jää, ja on noin yleisestiottaen vain Parempaa Kamaa.

8/15/2005 2:03 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos kommenteista. Harmillisesti Play valittaa ongelmasta Visa electronini kanssa (ei mitään hajua miksi, rahaa kyllä on tilillä ja tiedot oikein), joten saapa nähdä missä vaiheessa nuo saa hommattua. Jospa kuitenkin lähitulevaisuudessa

8/16/2005 12:41 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home