tiistaina, elokuuta 02, 2005

Vähemmän leffaviikko (julkaistu 01.08.2005 klo. 2:13)

Taidan skipata huomisen Amityvillen ja löhöillä päivän sohvalla Angelin kakkoskautta katsellen, yhä hieman turvonnutta jalkaa koholla pitäen, josko siitä olisi mitään hyötyä. Keskiviikkona voisin skipata Skeleton Keyn ja käydä lääkärillä, olettaen ettei mitään kehitystä tapahdu. Saatan kuitenkin keksiä jotain tekosyitä lykätäkseni tuota visiittiä eteenpäin.

Jos kuitenkin kävisin lekurilla, tämä saattaisi kehoittaa olemaan paikoillani muutaman päivän, jolloin missaisin kaikki leffat ja ehkä myös viikonlopun Jyväskylän visiitin. Selviäisin kyllä ilman suurempaa harmittelua, mitä leffojen missaamiseen tulee, kunhan näkisin perjantain The Islandin ja Wedding Crashersin. Toisaalta molemmista on näytökset myöhemminkin, joten eipä tuo maailma siihen kaatuisi. Plaah, saapa nähdä.

Ei ole tullut vähään aikaan kuunneltua musiikkia, joten viime yönä aikaa vierähti kiitettävästi valikoidessani kipaleita vaa! timattomaan 256 megan mp3-soittimeen. Zipale, jota oli mukavinta kuulla pitkästä aikaa, oli Siouxsie & The Bansheesin Swimming Horses. Haluaisin kuulla sitä käytettävän leffassa.

Mutta noh, taidan siirtyä Angelia katsomaan, minulla on kiitettävän paljon kautta näkemättä, kauden puolivälin tienoilla suurin osa jaksoista ovat olleet minulle uusia. Mikä on kivaa. Viitoskausikin oli postitettu, joten se toivottavasti ilmaantuu viimeistään keskiviikkona.