sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2005

Holiday

Tulipa ostettua ensimmäistä kertaa GQ-lehti, kannessa pönötti Brad Pitt. En kyllä sen vuoksi ostanut, pienellä kanteen präntätty "Jack Black spanks the monkey" lähinnä herätti mielenkiinnon (en edes vaivaudu selittelemään...), ja selaillessa sieltä löytyi pitkä Paul Giamatti-juttu, tosi lyhyeksi osoittautunut Entourage-juttu, mielenkiintoiselta vaikuttava "traveling with the boss"-juttu, pari muuta mielenkiintoista artikkelia, ja diilin sulki Jimmy Carr-artikkeli (Conanissakin esiintynyt stand up-koomikko, jolta myös DVD julkaistu). Suomalaisessa kirjakaupassa myyjä sanoi lehden ostaessani ja pussia pyytäessäni, että "saatkin tällaisen Sin City-pussin". "Voi, kiva", ihastelin.

Pelailin Half-Life 2:a tauon jälkeen, ja netistä ohjeista tsekkaamalla keksin miten päästä pelissä eteenpäin. Parin päivän vapaa edessä, huipentuen tiistain Angel-finaaliin, hienoa. Saa nyt nähdä saisiko aikaseksi vuokrata niitä leffoja. Olisi ihan hyvä saada unirytmi vähän ihmismäisemmäksi, eikä jäädä valvomaan koneelle muutamaksi tunniksi töistä paluun jälkeen.

Viime yönä venähti jonnekin kuuden tienoille, kun jumahdin pelaamaan verkossa jotain hauskaa autopeliä jonkun saksalaisen kanssa, tuli siihen myöhemmin lisääkin porukkaa. Ensimmäinen kerta kuin sain jonkun pelin (demo oli se) verkkopelitoiminnon toimimaan. Hienoa. Mistään muusta en olekaan saanut, ja se ottaa päähän. Kerio Personal Firewall voi hyvinkin todennäköisesti olla syypää tähän, en vain ole keksinyt mitä voisin tehdä ettei se pilaisi nettipeliyrityksiäni. Eikä sitä oikein uskalla laittaa poiskaan päältä. Turhauttavaa. Paitsi jos syy ei olekaan siinä. En tiedä...

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

HohtoEpisodi on muuten paska lehti.

7/27/2005 3:09 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kappas, juu, uskon. Episodia en ole ikinä lukenut, Hohtoa en sietänyt paria numeroa enempää. Empireä lueskelen tyytyväisenä.

7/27/2005 9:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home