tiistaina, heinäkuuta 12, 2005

Land of the Dead & Dark Water

Parit kauhuleffat takana siis. Romeron Land of the Dead oli oikein mainio zombie-leffa, ensimmäinen lajiaan jonka olen nähnyt teatterissa. Enpä tajunnut Simon Peggin ja Edgar Wrightin cameoita vasta kuin jälkeenpäin asiasta lukiessa, Tom Savinin kuitenkin osasin bongata. Alkoi leffan jälkeen harmittamaan, etten ole nähnyt vieläkään Day of the Deadia. Landissa oli sellainen kunnon aito zombie-fiilinki, jota näin jälkeenpäin ajatellen Dawn of the Deadin remakessa ei hirveästi ollut, joskin pidin kyllä siitäkin, tosin enemmän tästä Landista.

Dark Water oli viihdyttävä, joskaan ei nyt mikään mullistava tapaus. Ei kannata katsoa odottaen kauhuelokuvaa, joksi tätä on hieman typerästi mainostettu (ei sillä että olisin mitään trailereita etukäteen katsonut), vaan yliluonnollista draamatrilleriä. Connelly oli mainio, John C. Reillyllä oli hauska rooli, Pete Postlethwaite oli kiva yrmeänä talkkarina, parrakas Tim Roth oli myös hyvä, en edes tajunnut että se oli Roth vasta kuin elokuvan jälkeen. Pikkuskidi oli kans ihan jees. Vähän been there, done that-kamaa, mutta ihan tunnelmallinen kuitenkin.

Luulin jo, että pelejä olisi tullut ostettua tarpeeksi tälle erää. Free Record Shopissa tuli kuitenkin vastaan Hitman: Contracts, jonka demoa olin pelaillut, 10 eurolla, joten eipä sitä voinut sinne jättää. Mitäs muita sitä onkaan sitten kesken... Second Sight, GTA Vice City, GTA San Andreas, SC: Chaos Theory, Half-Life 2, Max Payne 2...siinähän sitä pelaamista.

Korjaus 23.43: Postlethwaite eikä mikään lonkalta heitetty Postlewaithe...