perjantaina, heinäkuuta 29, 2005

Rok!

Suosittelen sarjaa seuraamattomiakin tsekkaamaan Rob Zombien biisiä käyttävän Angel-fanivideon, joka oli suosikkini tältä sivulta löytyneistä videoista. Excellent!

Klo. 18.32:

Nonni, nyt on Angelin viitoskausi tilauksessa, hyvässä lykyssä Buffyverse-DVD-kokoelma on täysi (12 tuotantokautta) ensi viikolla, ellei CDon hidastele pahasti. Nyt kun siellä tilausstatussivulla lukee:"Tärkeää tietoa! Juuri nyt varastomme on pari päivää jäljessä tilauksien lähettämisessä. Me tulemme lähettämään tilaamasi tuotteet niin pian kuin vain on mahdollista."

Klo. 21.13:

Aura Ijäksen sarjakuvapäiväkirja Enter-risteilyltä löytyy täältä. Mukana myös minä, tosin täytyy sanoa, että nykyään olen eri näköinen kuin risteilyllä, parturin ja partaveitsen ansiosta.

Janin opastuksen mukaisesti muutin vieraskirjatsydeemiä. Kiitän. Tosin huomasin nyt, että oikealta puolen linkit ym. muuttivat ruudun alaosaan. En kyllä tiedä liittyykö tuohon em. muutokseen mitenkään. Apua! Toisaalta en tiedä miltä sivu näyttää Firefoxissa, töissä on vain IE. Pitää katella kämpällä.

Kämpästä puheenollen, kattelin tässä asuntoja Helsingistä ja Espoosta, syys-lokakuun muuttoa ajatellen, että mitä hintaluokkaa ovat. Etuovi.com-tutkimuksen perusteella tulisin asumaan jatkossakin Espoossa noin 600 euron kuukausihintaan. No, saapa nähdä. Varmaa kuitenkin on, että tulen kaipaamaan ilmaista kämppää televisioineen ja kalusteineen. Tiedä sitten pitääkö niitäkin alkaa vielä muuton myötä ostamaan. Plah.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Off topic: hauska nähdä sinunkin naamasi ;)

7/29/2005 6:45 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu, lukaisin juuri itsekin läpi. :)

7/29/2005 9:24 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home