keskiviikkona, elokuuta 03, 2005

Uutta kivaa

Vaikka aloin nukkumaan "jo" siinä kolmelta, heräsin lopullisesti harmillisesti vasta kahdelta tekstiviestiin, jossa Kuusamosta kotoisin oleva kaveri kehaisi Kaupunkiopas-juttua. Tämä oli sitten ainakin kolmas kerta, kun se on kuulunut YleX:ltä. Hassusti joka esityskerralla olen saanut tekstiviestiä kaverilta/kavereilta, jotka ovat sattuneet ilman erityistä mainintaa sen kuulemaan.

Kiiruhdin sitten postilaatikolle, jossa ilokseni odotti paitsi uusi Pelit-lehti, myös CDon-paketti, jossa Angel season 5-boksi. Nyt on kaikki 12 Buffyverse-kautta (ja myös kaikki Joss Whedonin sarjojen boksit, ts. myös Firefly) kasassa, joy. Ruotsalainen boksi ei harmillisesti kyllä ollut samanlainen hieno kirjamainen kuin Englannin ja Suomen R2-boksit, vaan kai samaa mallia kuin Suomen Buffy-kausipuoliskoboksit. Muovikotelo, levyt nipussa muoviläpysköissä, joita voi selata nopeasti. Vaikka ei niin hieno eikä ihan niin ohut kuin kirjamallit, ainakin levyjen ottaminen ja takaisin laittaminen käy hitusen nopeammin. Boksista tuli kateltua nyt blooperit, pari dokumenttia ja Shells-jakson siistit toimintakohtaukset.

Paikkoja vähän siistiessä katsahdin pöydällä lojuvaan värikkääseen mainoskuoreen. En tiedä monta päivää se oli siinä ollut, jotenkin vaistomaisesti jättää tuollaiset kuoret täysin huomiotta. Nyt kuitenkin tajusin, että se oli Mikrobitiltä. Avasin kuoren ja paljastui, että kampanjatarjouksessa saisi 25 eurolla kahdeksan kuukauden numerot, mukamas 35 euron arvoiset 5.1-kuulokkeet, 50 megaa kotisivutilaa ja pari turhaa romppua. Tämä oli sen verran hyvä diili, että vaikka Bitti ja dear Enter ovatkin kilpasilla, annoin nyt pirulle pikkusormen ja tilasin lehden.

Olen nyt kolme päivää elänyt Janin mainiolla tonnikalasalaattiohjeella. Kiitän ohjeesta, ja suosittelen!

Lisäys 20:15: yksi sana oli jäänyt pois.