lauantaina, elokuuta 13, 2005

Lukemista

Palasin pienen tauon jälkeen eilen A Short History of Nearly Everythingin pariin. Tauko johtui erinäisistä lehdistä, jotka ovat viime aikoina ilmestyneet: Pelit, Psychology Today, Empire, mitä vielä... En muista milloin uusin FHM tuli, mutta sekin tulee nykyään taas aina ostettua (Torniossa lehteä ei saanut yhtään mistään). Uusi Enter ja Bitti tulevat varmaan lähitulevaisuudessa. Taannoin ostamassani GQ:ssa oli suht paljon mielenkiintoisia juttuja, mutten varsinaisesti ainakaan vielä koukuttunut siihen, joku sen jälkeen ilmestynyt, kaupan hyllyyn jäänyt music issue aiheutti pienen plaah-reaktion.

Lost-pilotti keräsi Englannissa BBC:llä keskiviikkona näkyessään ennätykselliset kuusi miljoonaa katsojaa, luki täällä. Ensimmäisen kauden DVD-boksi ilmestyy 6. syyskuuta, pitäisi tilata. Syyskuun 28. ilmestyvä The Lost Chronicles: The Official Companion Book, jonka mukana tuleepi DVD, pitäisi varmaan myös hommata.

Minua häiritsee, jos jossakin blogissa mainitaan että joku elokuva on katsottu, muttei sanota elokuvan nimeä. Kuten nyt esim. tässä. Häirinneekö ketään muuta. 24:n neloskausi olisi nyt R2-DVD:nä, mutta voisinpa ehkä odotella ja katsoa, mitä ekstroja loppuvuodesta ilmestyvä R1-boksi pitää sisällään. Viime kerralla uutuutena olisi ollut lyhyt johdatus neloskauteen (Jack sanoo kuulemma fuck, ja varmaan muutakin, mutta teeveessä Jack ei ikinä sano fuck). Ainakin kommenttiraitojen (joita oli S2:ssa & S3:ssa) puute R2-boksissa tuntuu oudolta, joten ensimmäinen veikkaukseni olisi, että niitä löytyisi sitten R1-boksista.