keskiviikkona, elokuuta 17, 2005

Diili

Kävin tänään allekirjoittamassa sopimuksen kämpästä. Pitää vielä hommata kotivakuutus ja käydä perustamassa tili, jolle laittaa takuuvuokra. Siitä kun vien todistuksen välitysfirmaan ensi kuun alussa, saan avaimet käteeni. Kylläpä minua juoksutetaan. Asioin tuolla ikäluokkaani luultavasti olevan tytön kanssa, joka oli sinänsä avulias ja ystävällinen, mutta teititteli ja käyttäytyi muutenkin tosi virallisesti. Tylsää tuollainen.

Torstaina selviää, olenko perjantaina vapaapäivänä katsomassa ilotulituksen SM-kisoja, vai tyhjeneekö kämppä jo tuolloin (eikä vasta lauantaina) kokonaan (sunnuntaihin asti), jolloin jäisin neljän seinän sisälle, luultavasti Battlefield 2-demoa ja Counter Strikea pelailemaan. Houkuttelisi jo BF2:n osto, mutta en nyt vielä uskalla. Pitää ensin varmistaa, että ADSL-yhteys toimii uudella asunnolla, ja ettei yhteys ole ihan onneton. Toivottavasti ei, koska sen kanssa olen jumissa sitten helmikuun loppuun.

Ei tosiaan onnistunut se Galactica-tilaus Playsta, card declined, se herjasi. Ei ymmärrä, rahaa on tilillä ja kortin omistajan tiedot samat kuin ennenkin. Syyttävät katseet kääntyvät Sampoon. Pitänee soittaa sinne, ellei ala toimimaan. Tai no, voisin tiedustella asiasta samalla kun perustan sen tilin.

Kirjauduin MBnetiin ja sain käyttööni 50 megaa kotisivutilaa. Nyt kun keksisi vielä mitä sillä tekisi. Ajattelin jo, että perustaisin bussikuskianekdootteja keräävän sivun, mutta lieneekö ihan paska idea. Tänään kiirehdin ehtiäkseni 17.27 bussiin töihin. Vähän turhaan kylläkin, koska lähdön koittaessa bussi ei inahtanutkaan kuskin toistuvista yrityksistä huolimatta. Tämä jo totesi luovuttajan elkein, ettei auto käynnistyisi. Vaikka mies tuntui sanovan tämän koko bussille, hän sanoi sen epävarmuudessaan niin hiljaa, ettei juuri kukaan luultavasti kuullut sitä, eikä kukaan liikahtanutkaan. Hän jatkoi vielä yrittelyä, ja lopulta kosla heräsi henkiin. Kuskin päivä oli pelastunut.