sunnuntaina, elokuuta 28, 2005

Ei toimi, ei

Ei se toimi, kannettava. Melkein ehdin polttaa digikuviani koneelle, kun se jumittui taas. Sen jälkeen ei enää toiminut, enkä myöhemmin pahemmin enää viitsinyt kokeillakaan. Soitan maanantaina Acerille ja tiedustelen, minne toosan voi viedä huoltoon.

2 Comments:

Blogger Jani said...

En tiedä miten ne datan pelastamiseen suhtautuvat, mutta minusta tämmöisessä tapauksessa olisi kohtuullista, jos ne edes yrittäisivät pelastaa levyltä kaiken, mikä pelastettavissa on, uudelle levylle huollon yhteydessä.

8/29/2005 2:03 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Olisihan se, Acerin puhelinäijä kuitenkin totesi, etteivät he moisia tee, ja että minun pitäisi käydä jossakin liikkeessä omaan piikkiin yrittämässä pelastaa filuja. Rikkinäiset kovot kuulemma lähtevät Englantiin valmistajalle. Sepä kiva.

Pienenä lohtuna äijä totesi, että vika voisi olla myös emolevyssä, ottaen huomioon että kone jumittui myös biosissa ollessa.

Enpä tosiaan viitsinyt viedä minnekään liikkeeseen, vaan laitoin menemään huoltoon. Saa nähdä tuleeko paluupostissa uusi ja tyhjä kovalevy (+muu kone). Olisin kyllä aika iloinen, jos vika ei olisikaan ollut siinä.

8/31/2005 8:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home