tiistaina, syyskuuta 06, 2005

Messenger maksulliseksi? I don't think so.

Sähköpostissa odotti tällainen maili AMK:n koulukaveritytöltä, joka oli lähettänyt viestin eteenpäin kaikille Hotmail-kontakteilleen:

"Kirjoita nimesi allaolevaan listaan viimeiseksi ja lähetä se eteenpäin jokaiselle jonka tunnet, jos haluat että MSN Messenger pysyy ilmaiskäytössäsi syyskuun jälkeenkin. MSN on nimittäin päättänyt, että MSN Messengeristä tulee maksullinen syyskuun 14.päivän jälkeen 2005. Nyt on asialle siis tehtävä jotain! Syyskuun jälkeen joudut maksamaan Messengerin käytöstä ellei sitten tähän saada ennen 14.9.2005 500,000 nimeä! Joten äkkiä, käytä ystävyyssuhteitasi tai no miksei vihamiehillekin voisi tämän lähettää, ja lähetä tämä omalla nimelläsi varustettuna kavereille ja muille jotka tunnet. Lähetä myös ystävillesi ympäri maailmaa, kaikki nimet ovat äärimmäisen tärkeitä! Kaikki haluavat käyttää MSN Messengeriä, joten toimi pian. Kiitos ajastasi ja vaivannäöstäsi! Jos saat viestin ennen syyskuun 14. päivää, lähetä tämä nimilista Messengerin ylläpitäjille, KIITOS."

"Please sign this petition to keep MSN Messenger free of charge after September 14, 2005. MSN has made a decision that after Sept. 14, 2005, they will charge using messenger. We should have 500,000 names collected by Sept. 14. Forward this to all the people you know all around the world! If you receive this right before Sept. 14, send it to MSN. Thank you."

Listassa oli jo reilut parikymmentä suomalaisnimeä, rutkasti enemmän ulkomaisia. Pikaisesti tsekkasin netistä, etteivät maailmankirjat ole menneet netittömän maanantain aikana sekaisin, ja laitoin sitten lähettäjälle viestin, ettei huolta, kyseessä on vain ketjukirjevedätys.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mhehe. Samaa lajia kuin parin vuoden takainen bonsai-kissa-vedätys. Tosin se oli ehkä kuitenkin rankempi. Ainakin minun näkövinkkelistäni. :)

9/06/2005 10:17 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Ai, sekö oli vain vedätys (jos muistan oikein, kissa pullossa-juttu)...hyvä kuulla. =)

9/08/2005 12:37 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home