torstaina, syyskuuta 08, 2005

DVD

Eilen haettiin Matkahuollosta Kuusamosta postitettu DVD-soitin ja surround-setti. Kiva kun voi taas katsella pienen tauon jälkeen DVD-levyjä. Mikä parasta, nyt voin katsoa pitkästä aikaa R1-levyjä, mikä ei onnistunut edellisen kämpän soittimella. Angel S1-boksin näkemättömät jaksot sekä Firefly-boksi ovat täten viimein katsottavissa. Eilen postissa tuli Millennium S1-boksi, jospa Galactica-minisarja tulisi viimeistään huomenna. Ykköskausi tulee sitten vähän perässä.

Yöllä oli aikamoinen myräkkä ulkona, taisin herätäkin sen vuoksi, kun oli niin äänekäs. Ei sentään ukkostanut, tuuli ja sade vain elämöivät.

En kyllä pahastuisi, jos kannettavanikin ilmaantuisi joskus takuuhuollosta. Acerilla on ollut viikko aikaa rämpätä sen kanssa, tiedä sitten onko niillä siellä hirveästi jonossa rikkinäisiä koneita. Eipä sillä, ihan hyvinpä tässä on ilmankin konetta pärjäillyt. Toisaalta Miia lähtee huomenna päivällä Joensuuhun jatkamaan opintojaan, joten elämä menee aika elämättömäksi ja netti olisi kiva. Toisaalta ilman konetta pystyn ainakin keskittymään DVD-levyjen katseluun.

Eilen vuokrattiin DVD-soittimen saapumisen kunniaksi Saved! joka oli ihan hyvä. TV-vinkkeinä tänään Louis Theroux Special (SubTV 21.00), Alias (Nelonen 22.00) ja The Wicker Man/Uhrijuhla (MTV3 23.35). Telkku.comissa on nykyään kommentointimahdollisuus, mielenkiintoista(?).