sunnuntaina, syyskuuta 11, 2005

Työpäivästä toiseen

Plah, työvuoro lopuillaan, kotona olen vähän yhden jälkeen. Huomenna ensimmäistä kertaa aamuvuoro iltavuoron jälkeen. Niinpä herätys aamulla joskus viiden jälkeen, bussille lähtö n. 05.50, töissä siinä seitsemältä, vapaalle yhdeltä. Tiistai ja keskiviikko ovatkin sitten vapaata. Mikä on ihan kiva, koska on hitusen sairas olo. Ellei sitten johdu siitä, etten ehtinyt syödä tänään mitään kovin järkevää, jotain kuitenkin. Tuskin siitä kuitenkaan johtuu, vähän sellainen olo että voisi kuumetta tulla. No, saa nähdä, ja lomapäivillä voi sitten potea jos on kipeänä.

Leikkasin tänään nurmikot omalta ja edellisen kämpän pihalta, katsoin siellä myös edellisen ja uuden Gilmore Girlsin. Tarkoitus oli mennä katsomaan edelliselle kämpälle myös Katuhaukka, mutta en tajunnut miten surkeasti busseja menee sunnuntaisin sinne (tunnin välein), joten väliin jäi. Ties vaikka jollakin olisi sinne lähistöltä päässyt, mutta moisesta tiennyt en.

Battlestar Galacticat saisivat tulla alkavalla viikolla, kannettavan ilmaantuminenkaan ei varsinaisesti harmittaisi.

Olinkin jo ajatellut, ettei pitkään aikaan ole bussissa sattunut mitään mielenkiintoista. Viime yönä bussilla kotiin matkatessa auto alkoi pitämään dingdingdingding...-hälytysääntä, joka ei ottanut loppuakseen. Kuski aukaisi pysäkillä takanaan olevan luukun, värkkäsi hetken siinä ja kävi sitten bussin keskiosassa, tutkiskellen jotain lattiatasossa, matkustajat nousivat pois tieltä. Totesi sitten, että odottaisimme minuutin, auto on ylikuumentunut. Lähdettiin sitten kohta matkaan, ding-ääni jatkui kylläkin. Kuski taisi soittaa jonnekin asiasta. Lopulta ääni lakkasi.