maanantaina, syyskuuta 12, 2005

Kipeänä

Lämpömittari näytti yöllä 38,4 astetta, aamulla 37,6. Eipä oikein viiden jälkeen voi pyytää ketään tuuraamaan töissä, joten... Onneksi tiistai ja keskiviikko ovat vapaata, tosin pressinäytökset jäävät nyt varmaan väliin. No, ainakin voin hyvällä omallatunnolla löhöillä sängyssä ja katsella telkkua. Jos Galactica-minisarja ei tule tänään, niin alan jo pikkuhiljaa ihmettelemään. Millennium S1-boksista olen katsonut nyt kaksi jaksoa, mieluustihan noita katsoo. Aikoinaan en ykköskautta jaksanut pahemmin seurata tv:stä.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Juuri olikin uutisissa, jotta flunssa-aalto on saapunut Suomeen. Toivotan pikaista paranemista, toivottavasti aika edes kuluu rattoisasti televisiosarjojen parissa!

9/13/2005 12:37 ip.  
Blogger Nimetön said...

Flunssaa on tosiaankin liikkeellä. Minulla on ollut sellainen välitila päällä, että ehkä se tulee tai sitten ei. Outo olo.

Galacticaa en voi kuin kehua. Minisarja on vähän ehkä epätasainen, mutta niinhän ne pilotit aina. Tosin alun arkisen rutiinin päällä leijuu sellainen todella karmiva tunnelma koska tietää mitä tuleman pitää. Tajuat sitten kun näet sen.

Sarja on taas ollut todella mukava yllätys, vaikka sellaista selkeää Suurta Tarinaa en ole vielä nähnyt kuten esim. Babylonissa. Toki Reset-nappula ei ole käytössä, mutta se kunnon punainen lanka vielä puuttuu. Ellei se sitten ole se pakeneminen ja hengissä pysyminen, mikä ei ole yhtään sen hullumpi ajatus koska sitten tietyt "sankariyksilöt" eivät voi nousta epärealistisesti pääosaan tyyliin John Sheridan tai Jeffrey Sinclair.

Suosittelen.

9/14/2005 11:19 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

9/15/2005 8:30 ap.  
Blogger Nimetön said...

Onhan siinä se tietysti, mutta olen nyt viisi jaksoa katsonut ja Maata ei ole mainittu. Mutta sehän on ymmärrettävää, ettei siinä asiassa kiirehditä kauhealla vauhdilla eteenpäin.

9/15/2005 11:19 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Gio: Kiitos!

En tiedä oliko mitään järkeä, mutta poistin tuon Galactica-kommenttini, jos joku sattuisi pitämään sitä spoilerina...

Mutta juu, jepjep.

9/15/2005 11:49 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home