tiistaina, syyskuuta 27, 2005

Huomista suunnitellessa

Lost-boksi ei ole tullut. Kannettava ei ole tullut. Tänään ei tullut edes mainoksia. No, aina on huominen. Huomenna onkin vapaapäivä. Voisi käydä katsomassa joko Wallace & Gromitin tai Walk the Linen, kallistun ehkä W&G:hen. Ajattelin myös leikata nurmikon, pestä pyykkiä ja imuroida kämpän. Varmaa kuitenkin on vain se, että saatan käydä elokuvissa.

Tornion kämppis soitteli yllättäen. Tiedusteli, josko hän voisi haastatella minua työharjoittelun tiimoilta koulun verkkolehteen, Magneettiin, johon itsekin tein aikoinaan kuivan jutun. Kyllähän se kävi minulle, joten hän lähetti kysymykset ja tapaamme vissiin torstaina kahvin, kuulumisten ja ehkä valokuvauksen merkeissä, jos hän saa kameran käyttöön ottaakseen minusta kuvan. Sanoi kyllä, ettei haastattelun ilmestyminen ole varmaa suuren tekijäporukan/materiaalin määrän vuoksi. Eipä kyllä minua haittaa, vaikkei se päätyisi minnekään. Kiva kuitenkin kuulla kämppiksestä.

Vajaat pari viikkoa 24-vee-synttäreihin (sunnuntaina 9.10.). Koska synttäreiden odottelu on niissä parasta ja itse merkkipäivä on yleensä sellainen "tässäkö se nyt sitten oli"-lässähdys, jännään asiaa näin hyvissä ajoin, tosin ajattelin että perjantai ja lauantai ovat sitten sellaisia juhlapäiviä, jolloin voi mässytellä kakkua yms. Acerkin voisi muistaa minua ja palauttaa synttäriviikonlopuksi sen koneeni huollosta, jossa se on ollut kohtapuoliin kuukauden.

Millenniumin ykköskautta olen katsellut ahkerasti, mainio on ollut se, positiivinen yllätys. Yöllä katsomassani jaksossa The Thin White Line, kauden parhaimpia, oli varsin erinomainen kymmenminuuttinen kohtaus, jossa Frank jututti vankilaan passittamaansa miestä (Jeremy Roberts). Kahdeksan minuuttia kahdenkeskistä dialogia, toimi hienosti. Näyttäisi vähän siltä, etten olisi ainakaan kauden 20:sta ensimmäisestä jaksosta katsonut aiemmin tv:stä kuin pilotin. Kaksi jaksoa vielä jäljellä. Hyvin mahdollista, että olen nähnyt ainakin toisen niistä, saapi nähdä. Kuitenkin, suosittelen lämpimästi hommaamaan CDonista kausiboksin edullisesti. Yllätyin vähän siitä, ettei 1. kaudella ollut Frankin välähdyksiä lukuunottamatta juurikaan yliluonnollisia elementtejä. Kun niitä sitten kauden loppupuolella tuli vähän mukaan, niin tuppasivat melkeinpä vähän häiritsemään.

Lisäsin kommentteihin tuon word verificationin spämmin poistamiseksi. Tuskin häiritsee ketään potentiaalista kommentoijaa, toivon.

Strong Opinion on kiva blogi.