perjantaina, toukokuuta 13, 2005

I'm with the press

Yay, sain nyt tunnukset Filmikamarin pressinäytössivulle, josta näkyy niiden aikataulut. Yksi elokuva oli tässä kuussa, joka pitää käydä katsomassa: Sin City, 24. päivä. Loistavaa. Sopivasti vapaapäivä tuolloin. Toivottavasti se ensi-illan viivästyminen heinäkuuhun ei ole vaikuttanut tuohon pressinäytökseen silleen, ettei sitä ole vielä päivitetty sivulle tms. Hope not.

Töissä helppo päivä, kun ei tarvitse duunata muuta kuin uutislähetyksiä, ja päivitellä siinä sivussa etu- ja uutissivun otsikoita.

Päivitys klo. 20:50: Ainiin, se Radio Mafian Kaupunkiopas-ohjelma, johon minua (ja toista kuusamolaista) haastateltiin, oli kuulunut tiistaina. Jutun kuullut kaveri viesteili asian tiimoilta, ja minua harmitti. Laitoin myöhemmin tekstiviestiä toimittajalle, josko tämä voisi hommata minulle jutun CD:llä, kuten oli lupaillut. Pahoitteli kömmähdystään, ilmoitti postittavansa jutun ja totesi sen kuuluvan uusintana nyt lauantaina puoli kahden maissa päivällä. Tarkasta ajasta ei tietoa, mutta silloin yhden ja kahden välillä kuitenkin. En vielä kuunnellut juttua CD:ltä, uskaltaakohan sitä...

Huomautus klo. 21.36: YleX, siis...

Lisäys klo. 21.51: Enterblogista voi lukaista, miten voi voittaa kutsun Star Wars-näytökseen 19.5. Paikalla tulee olemaan myös allekirjoittanut. Mutta sen ei pidä antaa lannistaa.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Odotan innolla vaikutelmiasi Sin Citystä!

5/14/2005 5:00 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiva!

5/14/2005 5:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home