sunnuntaina, huhtikuuta 24, 2005

Goodbye Kuusamo

Lähden kohta bussilla kohtia Oulua, sieltä jatkan Jyväskylään, sieltä Uuraisille. En tiedä milloin seuraava päivitys tulee. Ehkä illalla, ehkä viikon kuluttua, ehkä myöhemmin, no idea. Espoossa (jonne huomenna) nettiyhteyttä ei tällä hetkellä ole tiedossa, joten... Nähtäväksi jää. Siihen asti hyvää kevättä ja kesää kaikille!

Klo. 11.45:

Niinpä justiinsa. Linja-autoasemalla astuin bussiin ja pyysin lipun Ouluun. Olikin kuulemma Kajaanin bussi. Poistuin autosta. Oulun bussia ei kuulunut, vaikka kello oli yksitoista. Kajaanin bussi lähti pois. Oulun bussista ei tietoa. Vilkaisu aikatauluihin ikkunassa. Siinä ei ollut merkitty yhdeltätoista lähteväksi Oulun bussia. Outoa. Takaisin kotiin. Tarkistan matkahuollon sivulta jo moneen kertaan katsomani aikataulun. Aha, se olikin Kajaanin kautta, se reitti. Olin käynyt oikeassa bussissa. Kiiiva. En muista milloin olisin viimeksi tuntenut itseni yhtä tyhmäksi.

Seuraava yhteys Jyväskylään, tällä kertaa oikeasti Oulun kautta, lähtee klo. 14.10. Oulusta menee ilmeisesti kaksi bussia Jyväskylään, toinen perillä 21.55, toinen 22.30. Ainoa ongelma on se, ettei 21.05 jälkeen kulje enää busseja Uuraisille, jonne matkaa 30-38 km. Täten vaihtoehdot ovat a) mennä Uuraisille taksilla, b) tiedustella M:n isältä, olisiko tämä vapaalla illalla ja voisiko hakea pois, tai c) mennä M:n mummolle yöksi. Luulen, että joko a tai b tapahtuu. En haluaisi alkaa mummoa vaivaamaan töppini vuoksi, mieluummin vaikka sitten taksilla Uuraisille. Ajattelin soitella sille isälle jahka nuo formulatouhut taukoavat töllössä, en kyllä tiedä seuraako hän niitä, ties vaikka olisi töissä.

Kun olisi sanonut kuskille että Jyväskylään opiskelija, olisin varmaan nyt matkalla. Huoh.

Klo. 12.19:

Vaihtoehto b onnistui. Kevensi vähän mieltä, vaikka harmittaakin että jouduin vaivaamaan asialla.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Omassa elämässäni suurimpia kammotiloja aiheuttaa se, että olenko nousemassa oikeaan bussiin (joka pelko saavuttaa huippunsa ja toivottavasti loppuu kun näkee kuskin ilmeen siinä vaiheessa, kun sitä tiedustelee) ja se, olenko nyt varmasti oikeassa bussissa (joka ei lopu ennen kuin näkee kuskin ilmeen siinä vaiheessa kun olen ilmoittanut, minne asti lipun haluan).

Ja että se vaikeus ei vielä lopu siihenkään, vaan lisäksi pitäisi tietää, että mitä kautta mennään!

4/25/2005 11:47 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Ahdistumista lienee rutkasti luvassa, kun yritän selvitä töihin ja takaisin julkisilla kulkuvälineillä. Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa, jolle bussit aiheuttavat päänvaivaa.

4/26/2005 10:48 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home