sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2005

Yöpäivitys

Olin tänään taas koululla puoli kolmesta puoli yhdeksään, äänihommia lyhäriin tehden. Sunnuntai sentään vapaalla. Pitäisi varmaan alkaa pikkuhiljaa pakkailemaan.

Täällä mainittiin portugalilaiset Dempsey and Makepeace-DVD-julkaisut, ja tästä löytyi linkki blueplanetdvd.comiin (jonne näköjään linkki myös TV Tomen sivulla), jossa D&M:n kaikki kolme kautta saatavilla halpaseen 22 euron kappalehintaan. Jos olisin varma sivuston palvelusta, olisin tilannut kaikki kerralla. Nyt kuitenkin tilasin vain ensimmäisen kauden boksin, katsoo nyt pääseekö se matkaan/perille, ja ovatko levyt ihan katsomiskelpoisia. Tuolla foorumilla sanottiin kyllä, että "don't forget that D+M is one of the titles that Network have on their roster for UK release. :D ", mutta tiedä sitten minä vuonna olisivat ilmestymässä, ja olisivatkohan sitten parempilaatuisia. Postituskulut olivat muistaakseni 7,50 euroa, joten alle 30 euroa tuli lopulliseksi hinnaksi. Tiliä ei ole laskutettu, laskuttanevatko lähetyksen yhteydessä. Ja toimiikohan Visa electron. Noh, saapi nähdä.

Fairy-astianpesuainepulloni on huolestuttavan tyhjillään. Toivottavasti kestää muuttoon asti, tuntuisi typerältä ostaa lisää astianpesuainetta, kun tuo yksi Fairy on riittänyt syksystä 2002 tähän päivään asti. Mitä joku voi kenties pitää outona ja huolestuttavana, mutta se vain on niin riittoisaa, kun ei läträä sillä. Näytettiinhän siinä jossakin mainoksessakin aikoinaan, miten yksi pullo riittää näin moneen astiaan, ja niitä astioita oli about ziljoona.

Mainostin aiemmin Virtual Bartenderiä. Sille on myös jatkoa: Virtual Bartender 2. Brilliant.
En osaa sanoa tästä muuta kuin että seuraavaksi hauska video. Joita paljon lisää tuolla joked.comissa. Kuten esmes tämä.
Minäkin haluan tuollaisen kauko-ohjattavan lentsikan...
The Superbowl is gay
Obi-Wan Kenobi autokaupassa (piilokamera)
Sevenin loppukliimaksi nukeilla...
Väestörekisterikeskuksen sivulta voi tarkistaa eri etu- ja sukunimien määriä Suomessa. Yllättävän addiktoivaa puuhaa. Tai sitten ei.
shitdiary on vähän erilainen blogi...

2 Comments:

Blogger Jani said...

Minulla on Fairyn kanssa päinvastainen ongelma, kun iät ja ajat sitten ostettu pullo ei millään meinaa loppua, enkä yhtään tykkää sen tuoksusta. Blogasin siitä puoli vuotta sitten jo siinä toivossa, että pian se loppuu, mutta sitä on vieläkin jäljellä reilu pullonpohjallinen!

4/18/2005 1:01 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kas, minä en ole tullut ajatelleeksi mitään sen hajusta, lieneekö samaa, minulla on sitä vihreää. Ainakin keltaistakin näkyy löytyvän. Pulloni olisi vähän täydempi, ellei olisi välillä käynyt nainen talossa läträämässä sillä, mikä aina kauhistuttaa minua. "Yksi tippa riittää!"

Kiitos paljon kommentista, kriiseilin jo vähän, kun kuukauteen ei ollut kukaan sanonut mitään. Toisaalta enpä ole minäkään kommentointia pahemmin harrastanut, joten sain varmaan ihan ansioni mukaan. :)

4/18/2005 1:33 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home