maanantaina, huhtikuuta 11, 2005

Haastattelu, peli, mitä vielä

Perjantaina oli se YleX-haastattelu, Kaupunkiopas-nimiseen ohjelmaan. Ei se ole kuin jotain viisiminuuttinen, kuuluu tiistaisin klo. 12.45. Onneksi oli juttukaveri (kämppiksen kuusamolainen kaveri), vähemmän tilaisuuksia sanoa jotain idioottimaista. Vielä ei tiedossa, milloin tuo minun tähdittämä osa tulee, aika monta haastattelua se oli nyt kai tehnyt. Aikoi ilmoitella tuosta lähetysajasta, ja lähettää jutun CD:llä. Saapa nähdä. En ole vielä muistanut lähettää tälle osoitettani. Kuitenkin, voin sitten mainita sivulla, jos kuulen milloin juttu lähetetään. Toimittaja oli tosiaan alle kolmikymppinen, sympaattinen Katri Puro.

LA Weekly: Deadline Hollywood: Do You IMDB? How a fanatic helped put Hollywood under one big tent

Sain viimeinkin lauantaina ostettua sen Splinter Cell 3:n. Mainio on se. Eilen tahkosin sitä ilmeisesti lähemmäs kahdeksan tuntia putkeen. Hermot vähän meinasi mennä kun en päässyt yhtä kenttää (Bank) läpi. Sitä yhtä tasoa tuli päivä jankattua. Jossakin vaiheessa pistin pillit pussiin ja kokeilin online-peliä. Siinä piti ensin suorittaa olikohan viisi harjoitustasoa, jonka jälkeen pääsisi vasta pelaamaan. Peli rullasi todella hitaasti, ja pitkää pinnaa vaatineiden harjoituskenttien jälkeen en saanut yhteyttä Ubi.comiin. Tämän fiaskon jälkeen paluu sujuvasti pyörivään yksinpeliin maistui taas. Aloitin kentän alusta, ja pääsin kuin pääsinkin sen läpi.

Tiedustelin tänään sähköpostitse Helsingistä yhtä kämppää kesäksi, mutta oli jo mennyt. Oh well. Vierähti lähemmäs neljä tuntia, kun tyhjensin työpöytäni kaikesta rojusta, mitä nyt tämä kannettava tässä vielä. Jos se talkkari käy vaihtamassa tämän, olisi kyllä ollut kiva tietää minä päivänä se aikoo käydä. Keittiössä mukavasti rojua, onneksi kämppis on sopivasti tämän viikon poissa. Tälle tuli perjantaina kirje puolustusvoimista, kertausharjoituksiin kaivannevat, aijai. Mutta niin, laatikoista turhia rojuja ja papereita roskapusseihin laittaessani tuli sellainen fiilis, että tämäkin koulu on loppumassa. No eipä se vielä vuoteen lopu, mutta Torniosta lähtö on kohta edessä, ja jäljellä enää työharjoittelu, opinnäytetyö ja kaksi opintoviikkoa, jotka suoritan etänä, joten eipä tässä sinänsä hirveästi ole enää jäljellä.