keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2005

Under construction

Ilmestyksiä on kiva uusi leffoja, TV:tä, elämää yms. käsittelevä blogi. Janille (myös) kiitos sivulleni linkittämisestä.

Talonmies ilmaantui siinä kymmenen jälkeen aamulla tsekkaamaan aiemmin tälle ilmoittamani korjausta kaipaavat jutut, ts. sängyn (yksi lauta hajalla), ovenkahvan (puuttuvia ruuveja) ja työtuolin (kts. edellinen). Näiden lisäksi näytin aikoja sitten vahingossa hajottamani lamppua, jonka talkkari onneksi voisi vaihtaa uuteen. Lähti sitten hakemaan uutta lautaa ja lamppua, jonka jälkeen tuli mieleen, että työpöydän näppistasostakin voisi kyllä sanoa. Palatessaan toi uuden laudan, lamppua ei saanut vielä. Huomautin näppistasosta, talkkari luuli jo hetken, että koko pöytä pitäisi vaihtaa sen vuoksi, mutta huomautin ettei se olisi tarpeen, koska se systeemi oli kiinni muutamalla pöytään kiinni ruuvatulla laudalla. Aikoi korjata myöhemmin senkin. Siinäpä sitä hommaa.

Kävin eilen siellä Peliketuissa, että jos siellä olisi se Splinter Cell 3, josta myyjä ei ikinä ilmoitellut vaikka lupasi. Että "Lucy! You have some explaining to do!" Mutta se miekkonen ei ollutkaan siellä, vaan joku nainen, joka kertoi, ettei sitä peliä oltukaan saatu vielä maahantuojalta. Ilmestyisi kuulemma silloin eilen, ja olisi kaupassa joko tänään tai huomenna. Annoin numeron, että soittelisi pelin tultua liikkeeseen. Saapa nähdä, vielä ei ole kuulunut mitään. Ostin Pelit-lehden, jossa se oli arvosteltavana (91 pojoa). Ties vaikka kyllästyn jo koko peliin arvostelun luettuani, ja säästän rahani.

Lisäys klo. 23.48: Zap2it uutisoi: ABC has ordered second seasons of "Desperate Housewives," "Lost" and "Boston Legal," while lining up a fifth season of "Alias." Hieno homma. Aiemmin (lähes) kaikki hyvät sarjansa nopeasti tappanut ABC ei ole enää paskin TV-yhtiö.