keskiviikkona, maaliskuuta 16, 2005

Kaupat

Tuli sitten eilen tilattua se Acer DigiCompista, plus laukku. Varmuuden vuoksi kävin ensin tsekkaamassa Teknisten ja yhden paikallisen tietokoneliikkeen tilanteen. Teknisillä oli yksi HP:n läppäri, lisää kannettavia oli kuulemma tulossa. NCage-testipelin jälkeen sinne tietokoneliikkeeseen, jossa odotin ensin pienen ikuisuuden palvelua. Sitten semmonen pojankloppi tuli palvelemaan, ja kerrottuani budjettini tämä alkoi klikkailemaan koneella nettiä, ts. heillä ei olisi liikkeessä mitään. Ärsytti. Siinä meni pieni ikuisuus, kun tyyppi vielä totesi netin tökkivän. Minä halusin kävellä ovesta ulos.

Lopulta se sitten näytti pakettia, joka taisi olla aika samanlainen tapaus kuin tämä jota olin jo aluksi harkinnut. Myyjä totesi, että samanlainen oli vastikään myyty jollekin, joka oli ollut tosi tyytyväinen ostokseensa. Just joo, varmaan oli ihan soitellut perästä ja kiittänyt myyjiä. Toinen myyjäklisee jonka kuulin toisen suusta (toiselle asiakkaalle), oli kaiuttimista, että "mulla on itelläkin kotona tällaiset". Ehkä oli, ehkä ei, mutta luottamus on vähissä myyjien mainospuheita kohtaan. Tyyppi sitten printtasi koneen tiedot ja menin kotiin DigiCompiin soittamaan.

Ystävällinen miespuolinen myyjä vastasi, ja asiat sujuivat hyvin kunnes menin mainitsemaan, että koneella tulisi pelailtuakin. Siitähän se sitten innostui mainostamaan, miten kannattaisi sijoittaa kerralla parempaan ja valita heidän kokoamansa paketti, jonka akku kestäisi pidempään ja näyttö olisi paljon parempi. Hintaa vain olisi pari sataa euroa enemmän. En tiedä miksen voinut sanoa, että no se menee jo turhan tyyriiksi. Kuitenkin, pyysin sitten laittamaan mailitse lisäinfoa paketista.

Sähköpostiosoitteen antamisessa meni aikaa, kun tyyppi ei meinannut saada sitä oikein. "Atso" hämäsi, ilmeisesti ymmärsi aluksi että @so... No, pettyneenä lopetin puhelun. Minä kun luulin että olisin saanut tilatuksi sen koneen, mutta näin sitten kävi. Sähköpostiakaan ei kuulunut, ja tilanne oli sama vielä suihkusta palatessani. Ehkä se ei saanut vieläkään sitä mailiosoitetta oikein. Noh, laitoin sitten sen Acerin ja laukun tilaukseen liikkeen nettisivulta. Eikä kukaan myyjä päässyt siinä enää sabotoimaan ostoaikeitani.

4 Comments:

Blogger Jani said...

Jyväskylän Gigantissakin koko viihde-elektroniikkaosaston porukalla on yhdet tietyt Philipsin kuulokkeet, joita sattumalta kerran katselin sillä silmällä. Niin se myyjä ainakin minulle siinä vieressä vakuutteli.

3/16/2005 1:38 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Aikamoista. :)

3/16/2005 10:05 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

...eli henkilökunta on saanut niitä kuulokkeita joskus ihan älyttömällä alennuksella sieltä :)

3/17/2005 8:47 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jeps :)

3/17/2005 9:04 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home