perjantaina, maaliskuuta 11, 2005

Nonni

Olli vihjaisi, miten tuo blogin osoitteen muutos onnistuu, kiitokset siitä! Olin aiemmin hoksannut sen hommelin, että pitää lisätä koodijuttu sivulle, mutta luulin että blogin url:n muutos onnistuisi "muokkaa blogiasi"-kohdasta, joka ei vielä ollut toiminnassa. Noh, hyvä että selvisi. Kommentointi oli poissa pelistä tänään, mutta toimii taas.

Red Dwarfin kolmoskautta tuli eilen katsottua peräti neljä jaksoa putkeen. Aika huisia, kun oli niin näppäriä pienoismallitehosteita edelliskausiin verrattuna. Tarinatkin tuntuivat olevan aiempaa mielenkiintoisempia, ellen sitten vain sokaistunut noista efekteistä, en kai. Hollyn näyttelijän vaihtuminen oli hieman ikävää. Kryten-robottipalvelijalla ei tehty edellisellä kaudella juuri mitään, lieneekö sitten johtunut tekijöiden tyytymättömyydestä näyttelijään, joka oli nyt vaihtunut, en tiedä. Nyt hahmo olikin sitten vakituisesti mukana.

Alkuvuoden TV-maailmasta selvisi, että Todd Phillips oli ohjaamassa piilokameratyylillä tehtyä Borat-elokuvaa (Ali G:stä tuttu, siis), mutta heitti hanskat tiskiin. Näemmä jutussa mainitun tapauksen vuoksi, josta jotain pientä luin netistäkin. Cohen (Borat) oli mennyt laulamaan virginialaiseen rodeoon kansallislaulua. Tai no, täällä kerrotaankin tapauksesta, en ala lainaamaan juttua. Mutta niin, pöh, you disappoint me, Phillips. Haluaa Borat-elokuvan! Uutta ohjaajaa kuulemma haeskellaan.

llemmalIla, klo. 23 aikoihin:

Gilliamin Tidelandin kotisivulla on nyt uutukaisia behind the scenes-videoita, goody. Suomessa Nelosella joskus alkavan, loistavan Lost-sarjan ensimmäisen kauden DVD-boksista (joka ilmestyy näillä näkymin 6.9.) on kuva TVShowsOnDVD.comissa. Saatavilla myös lisäinfoa toukokuun 31. ilmestyvästä Moonlighting (Konnankoukkuja kahdelle) S1&S2-boksista. Pitäisi hommata, seurasin sarjaa penskana. Tulisipa Something is Out There-minisarja joskus dvd:lle... Primer ilmestyy viiden viikon kuluttua R1-DVD:nä, kiva. En kyllä tiedä siitä mitään muuta kuin että se tehtiin kengännauhabudjetilla (n. $7000) ja sitä kehuttiin AICN:ssä, joskaan en varsinaisesti lukenut yhtään arvostelua (juonesta ei mitään hajua), pistin vain nimen takaraivoon. IMDb uutisoi NBC:n jatkaneen E.R.:ää kahdella vuodella, hyvä. Mitä sitä tekisi, jos ei E.R.:ää enää näkyisi töllöstä. Vaikkei sitä niin hirveän aktiivisesti viime vuosina välttämättä ole tullut seurattua. Kaikki ilmestyvät DVD-boksit kuitenkin varmaan tulee hankittua.