keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2005

Lähtö lähestyy

Ensi viikolla olisi sitten muutto edessä. Talonmies ei ole käynyt vieläkään vaihtamassa työpöytääni, joten rojua on yhä rutkasti keittiön puolella. Voisi alkaa pakkailemaan pikkuhiljaa kamoja. Lähtöpäivästä ei ole vielä tietoa. Sitten kun on saanut lyhärin äänihommat valmiiksi. Ihan hyvällä mallilla hommat sen osalta ovat, kai. Aamuseitsemältä nauhoittelin huoneessani leffaa varten ambienssia, halusin mukaan ulkoa kuuluvan oluttehtaan äänen. Saa nähdä tuliko siitä mitään käyttökelpoista. Tänään menen editoimaan ääniä kolmeksi.

Splinter Cell 3:a olen pelaillut, meinasi hätä jo tulla, kun savetukset alkoivat tallentumaan kaikki samalla nimellä ja samaan vanhaan kohtaan. Tilanne kuitenkin korjaantui, kun poistin vanhoja savetuksia, joita oli hirveästi. Olen aina yhtenään tallentamassa peliä, ettei tarvitse paljoa pelata uusiksi, jos kuolo korjaa.

Moonlightingin (Konnankoukkuja kahdelle) pilotti (tai ilmeisesti jälkimmäinen puolisko) näkyi eilen Ruotsin neloselta. Missasin alkua, enkä täysin aktiivisesti jaksoa seurannut. Ei sillä, etteikö kiinnostaisi, harmittaisi kyllä, että Torniosta lähdön myötä en voisi katsella jatkoa. Mutta kun sarja on tulossa pian DVD:lle, niin sittenpä voi katsella rauhassa. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun olen sarjaa nähnyt. Hyvältä näytti. Tulisipa Dempsey & Makepeacekin (Taistelupari) DVD:lle. Lieneekö vähän Moonlightingissakin niin, että näin parikymmentä vuotta myöhemmin jaksojen rikostapaukset tuntuvat vähän tylsähköiltä, mutta pääkaksikon kemiat tekevät sarjasta kivan. Vaikka en kyllä Taisteluparin uusintoja muutama vuosi sitten hirveästi lopulta katsonut (vaikka uusintoja olin mielessäni iät ajat toivonut), nauhoille kyllä hujan hajan muistan nauhoitelleeni. Siinä on kuitenkin yhä yksi parhaita alkutunnareita koskaan. Equalizerissa (Kutsukaa McCall) on toinen hieno. Taisteluparissa päänäyttelijät päätyivät naimisiin, Moonlightingissa päänäyttelijät puolestaan vihasivat toisiaan. Tai ainakin Bruce vihasi Cybilliä. Oli miten oli, se Moonlighting-boksi pitää hommata.