maanantaina, huhtikuuta 18, 2005

Talkkarin paluu(?)

Hoksasin nyt, että mainio Butterfly Effect (josta onneksi näin ensimmäisellä katselulla director's cut-version) saa näköjään paskan jatko-osan. Ohjaaja on vastuussa Mortal Kombat: Annihilationista, kirjoittajana ilmeisesti/kai tämä Michael Weiss, jonka taidonnäytteisiin lukeutuvat Crocodile ja Octobus: River of Fear. Yippee.

Koukutuin tämän pelin vuoksi Shiny Disco Balls-biisin kertosäkeistöön, ja yöllä sitten onnistuin löytämään täältä (otsikon "Thursday, October 17, 2002" alta) biisin musiikkivideon, tosin heikkolaatuisena Real Videona, jota ei vissiin yhtään mitenkään saa kovolle tallennettua (paitsi sellaisena linkkinä oikeaan tiedostoon). Correct me if I'm a dumbass. Olin kuitenkin onnesta soikeana, kun tämän menestyksen jälkeen mieleeni tuli pitkästä aikaa etsiä toista mustavalkoista musavideota, jonka näin jokunen kuukausi sitten MTV:ltä, enkä sitten sen koommin, ja harmitti etten ollut saanut sitä nauhalle. Kyseessä oli siis ruotsalaisen Revl9nin biisi Walking Machine, joka oli jossakin välissä ilmaantunut imuroitavaksi bändin kotisivulle, jee. Opin myös, että videon ohjasi biisin laulaja, Maria Eilersen.

Sain kiinni sen talonmiehen, jonka piti korjata/vaihtaa työpöytäni. Oli mukamas unohtanut asian, aikoi käydä korjaamassa sen. Kysyin, että eikö se pitänyt vaihtaa, koko pöytä, kun sitä ei voisi korjata. Näin se oli kuulemma sanonut tuolloin kylässä ollelle M:lle. Sanoi kuitenkin nyt, että sen voisi korjata. Whatever. Harmi etten kysynyt, että no milloin aiot käydä. Muistutin onneksi sentään, että olen torstaina lähdössä. Saapa nähdä.