torstaina, toukokuuta 05, 2005

Elossa ollaan

Kirjoittelin taannoin pitkän merkinnän, joka lopuksi hävisi huitsin nevadaan kun yritin julkaista sen. Elikkä, langaton netti lähti pois alta, joten surffailut ja päivittämiset ovat vähissä nykyään. Töissä on alkanut ihan kivasti, netti-tv:tä hoitaessa. Paljon uutta opittavaa, mutta ihan hyvin olen sisäistänyt asiat. Luulin jo, että olin selvinnyt ensimmäisestä viikosta ilman suurempia mokia, mutta nyt kuulin tehneeni pienoisen töpin, jonka joku oli sitten korjannut. Ei nyt mikään maailmanloppu, mutta harmittaa kuitenkin.

Netistä vielä, että tilasin adsl-yhteyden, jota saa odotella ehkä vielä pari viikkoa. Siitä ei välttämättä ole lopulta edes juuri iloa, koska joudun ehkä muuttamaan kämpästä kesäkuun myötä pois. Sen omistajat, joiden oletettiin viipyvän elokuun loppuun asti ulkomailla, ovat hyvin mahdollisesti tulossa jo lähiaikoina takaisin. Saapa nähdä. Aika masentava uutinen kuitenkin oli se, etenkin kun ei ole mitään hajua miten vaikea tapaus se kämpän löytäminen sitten on.

Mutta siinäpä vakavimmat. Enterin päätoimittajalta tuli kutsu ensi torstaiksi katsomaan uuden Star Warsin ennakkonäytöstä. Which was nice. Helsinki ei ole enää niin ahdistava paikka kuin ennen, kun paikat ovat tulleet hitusen tutummiksi. Mutta joop, kyllä tämä tästä, I suppose. Later taas.