perjantaina, marraskuuta 26, 2010

An Idiot Abroad

Karl Pilkingtonin kahdeksanosainen matkasarja An Idiot Abroad voi hyvinkin olla suosikkijuttuni, jonka olen katsonut tänä vuonna. Sarjassa Ricky Gervais ja Stephen Merchant lähettävät miehen katsomaan maailman seitsemää ihmettä. Karlin tietämättä taka-ajatuksena on kuitenkin tehdä miehen reissuista mahdollisimman tympeitä, ja marinan aihetta löytyy jokaiselta matkalta rutkasti, joskin mukaan mahtuu myös hyviäkin hetkiä. Jaksot kestävät noin 42 minuuttia, ja HD:lle kuvatun sarjan kuva näyttää todella hyvältä blu-raylla. Gervaista ja Merchantia nähdään aina jaksojen alussa, kun nämä kertovat Karlille tämän matkakohteesta, ja näitä kuullaan satunnaisesti puhelinkeskusteluissa Karlin kanssa. Viimeisessä jaksossa kolmikko on koolla puhumassa Karlin kokemuksista.

Fanina sitä olettaa kaikkien tietävän Pilkingtonin, mutta jos tämä on mennyt jotenkin ohi, voi mieheen tutustua vaikkapa Google Videossa katsottavissa olevassa Karl Pilkington: Satisfied Fool -dokkarissa. Kaikki saatavilla olevat/olleet XFM-jaksot ja podcastit kuunnelleena sekä Karlin kirjat (Karlology ja Happyslapped by a Jellyfish) lukeneena An Idiot Abroadia tulee katsottua koko ajan hymy huulilla. Karl kirjoitti reissuistaan myös kirjan, joka pitääkin laittaa tilaukseen. Luultavasti sorrun myös tilaamaan ennemmin tai myöhemmin Ricky Gervais Show -dvd:n, vaikka keskustelut onkin jo kuultu. Mies sai tv-reissailusta tarpeekseen ja kieltäytyi toisesta kaudesta. Toivottavasti tälle kuitenkin saadaan kehitettyä vielä joskus jokin toinen sarja, en kyllästy ikinä kuuntelemaan Karlin juttuja.

Heroes S1-S4-blu-ray-boksi oli Amazonin black friday salessa hitusen alle 50 puntaa, eli 30 puntaa pois normaalihinnasta. Olisihan tuon voinut hommatakin, kun neloskausi yksin jo maksaa vain 10 euroa vähemmän. Tässä on kuitenkin menoja jo muutenkin ihan tarpeeksi, että tyydyn vain hankkimaan jossakin välissä tuon neloskauden blu-rayn, S1-S2-boksi on nyt hyllyssä dvd:llä ja kolmas kausi BD:llä.

Kyttäsin torstaina digikamera kädessä kännykän ruudulta kuin kunnon nolifer, että kuinka nopeasti Fringen kakkoskauden blu-rayt menisivät tällä kertaa kaupaksi. Aika nopsaanhan ne (tarjous olisi ollut tunnin voimassa), tiedä sitten oliko alekappaleita nyt myynnissä yhtä paljoa kuin ensimmäisellä kerralla.

5 Comments:

Anonymous Mervi Eskelinen said...

Itse olen nähnyt ekan jakson Idiotista ja täytyy sanoa, että hassua oli. Jestas mikä miekkonen.

11/28/2010 1:32 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis, kiva että tykkäsit. :)

11/28/2010 4:14 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kiitti vinkistä, kuulostaa juuri sellaiselta mistä mä pitäisin. Idioottia tilaukseen..

11/30/2010 10:04 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiva juttu, toivottavasti pidät! Onko Pilkington sinulle täysin uusi tuttavuus?

11/30/2010 10:09 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä, never heard. Tuleepahan tämäkin vaje nyt korjattua!!!

11/30/2010 10:32 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home