tiistaina, helmikuuta 14, 2006

Elämää Helsingissä

Eilen vaihdoin kotivakuutukseni uuteen osoitteeseen ja tein sähkösopimuksen. Tänään ostin kaksi baarijakkaraa, olivatkohan ne nyt tuollaisia vai tuollaisia, no, (keino)nahka oli kuitenkin sellaista vaaleaa. Sotkasta löytyivät ne, ja Ikeasta tilasin sohvasängyn, jonka toimittaminen kestää valitettavasti pari viikkoa (tulee Ruotsista). Sotkan liike oli lähellä, joten ei tarvinnut pitkään kärrätä jakkaraa kädessä. Lähellä kämppää on myös New Bamboo Center, jossa käytiin viimein syömässä, kun sitä on pitkään suositeltu. Oikein mainiot eväät olivat siellä, tulee varmasti käytyä usein, suosittelen.

Conan olisi ollut helposti nähtävissä työpaikan vieressä päivällä, mutta enpä nähnyt kun menin töihin vasta illaksi. Plaah. Krisse oli hauska, kun Telviksessä piti kiitospuhettaan (parhaan naisesiintyjän palkinnosta) Conan vierellään. Ulkomuistista sinne päin lainaten:"Ainiin, sähän et tajuu mitään. You're from England? I had a baby last year, so my show wasn't even on. That's how famous I am."

J.J. Abrams tuottaa näemmä draaman Six Degrees (sarja, siis).

Poltergeist III: The mystery of the reshot ending ja kirjoittajan Poltergeist III-sivusto. Mielenkiintoista, vaikkei leffa ihmeellinen olekaan (en kyllä ole nähnyt aikoihin, mutta kuitenkin).