tiistaina, tammikuuta 31, 2006

In the year 2006

Tänään varmistui, että työni jatkuvat helmikuunkin jälkeen. Hommia on luvassa vuoden loppuun saakka, kesällä tosin vähemmän, mutta eipä lomailu ole välttämättä pahitteeksi. Laitoin eilen, jolloin en vielä tiennyt jatkosta, työhakemuksen menemään Jyväskylään Keskisuomalainen-lehteen, hakivat verkkotoimittajaa. Enpä kyllä ole kuullut sieltä mitään, eipä tuo niin vakavaakaan nyt kun töitä on tiedossa. Jyväskylä olisi kyllä hyvä paikka asettumiselle, mutta noh. Kiva että voi käydä katsomassa leffat ilmatteeksi (pressinäytöksissä) tämänkin vuoden, ja että näen maaliskuun alussa Kampin keskuksen valmistumisen/avajaiset, kun sen mainostusta on pitkään saanut katsella. Uusi kämppä pitäisi vain nyt löytää, nykyisen vuokra-aika päättyy kuukauden kuluttua.

Pressinäytöksistä puheen ollen, tänään olisi ollut Münchenin viimeinen näytös, sen jälkeen Syriana. En mennyt. En jaksanut lähteä Helsinkiin Espoosta aamukahdeksan jälkeen, etenkin kun minulla oli parturiaika viideltä. Jos olisin katsonut Syrianankin (enkä olisi viitsinyt jättää katsomatta, kun olisi näkynyt samassa teatterissa Münchenin jälkeen), se olisi loppunut about 14.10, jonka jälkeen ei olisi ollut kauheasti järkeä lähteä käymään kotona. Ts. olisin joutunut olemaan koko päivän Helsingissä, mikä ei innostanut.

Voisin ottaa loppuvuoden tavoitteekseni a) olla säästeliäämpi (tietoa töiden jatkumisesta odotellessa harmitti vähän, etten ollut säästänyt enempää pahan päivän varalle) ja b) nähdä enemmän/useammin kavereita.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onnittelut töiden jatkumisen johdosta!

Syrianaa ja Münchenia odotellaan meilläkin kovasti. Goog Night, and Good Luck voisi myös olla jo teattereissa (tulee muistaakseni parin viikon päästä), ja tietysti Jarhead, Brokeback Mountain ja Capote pitäisi nähdä jne jne.

2/01/2006 9:00 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kiitos!

Nyt kyllä harmittaa vähän, etten käynyt eilen katsomassa noita, kun kuulin juuri että Enter-palstan deadline on reilun viikon kuluttua, ja siihen pitää arvostella kaksi ensi-iltaleffaa. Noh, onneksi tänään näkyy kolmelta Capote, ehdin sitä katsomaan, ja huomenna aamulla katson Lasse Hallströmin Casanovan klo. 9.30.

2/01/2006 12:41 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hienoa, että työsi jatkuvat niinkin pitkään. Se on aina ikävää elellä kuukausi tai pari kerrallaan ja miettiä, että mitäs sitten jos työt eivät jatkukaan.

2/03/2006 4:32 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis, huolettikin etukäteen, että jos sopimus jatkuu vain jonnekin juhannukseen asti tms., joten noinkin pitkä pätkä oli iloinen yllätys.

2/04/2006 12:28 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home