keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

Omituisten otusten kerho

Kun nyt kerran pyydettiin... Mitään kovin maata järisyttävää en kylläkään keksinyt, enkä ole varma sopivatko ihan kaikki vastauksiksi tähän, mutta noh.

1. Olen ylihygieeninen, ainakin mitä tulee käsien pesuun. Ei sillä että olisin niitä verille hinkkaamassa joka välissä, mutta olen ehkä turhan herkästi niitä pesemässä. Mikä taitaa olla vain haitaksi, jotain vastustuskykyä ajatellen.

2. Klassiset neuroosit, esim. onko hella pois päältä kotoa lähtiessä, tai ovi varmasti lukossa, niinkuin se olisi joskus auennutkin toisella nykäisyllä.

3. Saan harvoin kulutettua loppuun esim. litran jogurttipurkkeja tms.; mitä vähemmän sitä on, sen huonommin se kelpaa minulle.

4. Pelkään hämähäkkejä. Toisaalta pidän Hämähäkkimiehestä.

5. "Hyvissä ajoin aloittaminen" ei kuulu tapoihini, vaan uskottelen olevani "parhaimmillani paineen alla".

6. Voin keittää kahvit esim. yhdeltä yöllä kotiin tullessani. Uneni eivät kärsi, joten väliäkö tuolla sitten.

7. Jos unessani on lentokone tai hävittäjä, se rysähtää poikkeuksetta maahan, itse olen aina silminnäkijänä.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Minäkin näin joskus ennen noita maahanputoilevia hävittäjiä. En kyllä enää pitkiin aikoihin. Mutta vasta tuosta huomasin, etteivät tosiaan ole tainneet minunkaan unissani olla koskaan muuta tekemässä kuin putoamassa. Ei siis koskaan esimerkiksi lentokoneessa matkustamisen tai ilmassa normaalisti lentelevän lentokoneen näkemistä.

En kyllä ole eläessäni lentänytkään kuin muutaman kerran (yksi matka, yhteensä neljä lentoa), ettei se sikäli ole osa tavallista elämääni, mikä selittänee sitä, ettei niistä ole unissa oikein muuhun kuin dramaattisiin onnettomuuksiin.

1/19/2006 3:24 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kas, mielenkiintoista. Olisikohan tuossa kyse vähän samasta ilmiöstä kuin siinä, etteivät esim. lamput tai muut sähkövempaimet toimi unissa (vissiin aika yleistä)? Jospa se johtuu siitä, kun unessa aivosähkökäyrä hidastuu - ei riitä niihin vempaimiinkaan virtaa? =)

1/20/2006 12:16 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home