perjantaina, marraskuuta 25, 2005

Kirjahankintoja

Lieneekö digg monelle tuttu sivusto. Oikein kiva, työkaverilta kuulin tuosta.

Ostin sitten töiden jälkeen Suomalaisesta sen Bukowskin kirjan, paitsi ettei se ollutkaan Postitoimisto, vaan Siinä sivussa (Ham on Rye), muistin väärin. Yritin löytää sitä Joensuun Suomalaisista, mutta eihän siellä mitään ollut. Toinenkin kirjalisäys sitten tuli tänään, kun kävin hakemassa B5-käsiskirjan postista. Kirja oli isossa CafePressin laatikossa, joka onneksi mahtui tavalliseen kauppakassiin. Laatikon sisällä kuplamuovia ja kirjan ympärillä suojamuovi.

Kirja on mukavan paksu, lyhykäisen lueskelun ja Volume 2:n esittelyn perusteella on hyvin mahdollista, että tilaan tuon seuraavankin. Bukowskin kirjaa lueskelin bussissa, voi olla että päädyn lukemaan paljon miekkosen teoksia, saa nähdä. Päivä oli jo tässä illalla pilalla, kun en löytänyt Bukowskia mistään ja luulin jättäneeni kirjan jonnekin kaupungille, mutta olinkin laittanut sen laukkuni takataskuun, jota en yleensä käytä.

Laitoin The Frightenersin ennakkotilaukseen. Noita ekstroja ei tainnut olla aiemmin listattuna. Paitsi että Peter Jacksonin kommenttiraita on mukana, listasta löytyy myös The Making of The Frighteners, joka toivottavasti on tämä laserdiciltä alkujaan löytynyt, hulppeat 269 minuuttia kestävä dokumentti. Luulisi kyllä, että levyjä olisi kaksi eikä yksi, tosin tuo Amazonin mainitsema lukumäärä (1) voi hyvin olla väärä. Jännitys tiivistyy.

...Hmh, tämä selvitti asioita. R1-versiossa on ilmeisesti yksi kaksipuolinen levy, kun taas R2-versiossa on kolme levyä. R2 ilmestyy vasta joulun jälkeen, mutta peruutin kuitenkin Amazonin tilauksen. Odotellaanpa sitten. Niin, se dokumentti tosiaan on se 4½ tuntia kestävä, hienoa.

Klo. 2.00: Pirates of the Caribbeanin ensimmäisen jatko-osan surkealaatuinen traileri on netissä.