sunnuntaina, marraskuuta 20, 2005

Domino / All I want for Christmas...

Kävin katsomassa Dominon (3½/5) alkuviikosta. Näki taas, että Tony Scott on ohjaajana, äijän MTV-leikkaukset sun muut sekoilut olivat jatkuvasti läsnä, ja luultavasti pilaavat monelle elokuvan. Mickey Rourke oli taas Kova Jätkä ja parasta leffassa. Sen jälkeen kävin ostamassa Domino-keksipaketin.

Jos joku miettii jossakin, mikä olisi hyvä joululahja Atsolle, niin iPod, kiitos. Vähintään 1 gigatavun muistilla, toki ei haittaisi parempikin. NetAnttilassa onkin vain 2 gigasta eteenpäin, jos se olisi turhan tyyris, voisin sitten maksaa osan siitä. Valkoinen mieluiten. Joululahjan keksiminen minulle lienee aika vaikeaa, joten tuossa nyt lahjavinkki, mitään muuta ei tule mieleen.

Geek Intertainment on kiva podcast-ohjelma, juontajat ovat hyviä tyyppejä. Tuli vastaan käyttäessäni Buffy-hakua iTunesissa. Juontajat tekevät erikseen Buffyn kausiin keskittyviä ohjelmia, lähetys per kausi. Kivaa kuunneltavaa nekin. iTunes tuli testattua myös biisitilauksen suhteen tässä vastikään. Homma sujui mallikkaasti, pari klikkausta ja 0,99 euron biisi oli nopsaan koneella. Luottokorttitietoja ei tarvinnut antaa, kun olivat jo Quicktime Pro-tilauksen myötä tietokannassa. Näppärää. Biisi oli Layer Caken alussa kuultu FC Kahunan Hayling.

Aiemmin mainostamani Bill Brysonin kirja A Short History of Nearly Everything oli ilmestynyt nyt suomennettuna, nimellä Lyhyt historia lähes kaikesta. Erinomainen, suosittelen. Sain jokin aika sitten lukaistua Härkösen kirjan Loppuunkäsitelty loppuun. Tosi hyvä oli sekin. Nyt on sitten vissiin Härkösen nonfiction-kirjat luettu, joten oli aika vaihtaa kirjailijaa. Selailin Suomalaisessa Charles Bukowskin lehtijutuista koostuvaa kirjaa Vanhan likaisen miehen juttuja, päädyin sitten ostamaan sen. Aiemmin olin lukenut Bukowskilta kirjan Women. Olen tykännyt tästä(kin), ehkä hommaan Postitoimiston seuraavaksi.

23:47: Kielioppikorjailua

2 Comments:

Blogger Toveri said...

Dominoa odottelen, onhan käsikirjoituksesta vastannut suursuosikki Donnie Darkon Richard Kelly. Mielenkiintoista nähdä, millaista jälkeä tyyppi tekee kun ei ole tekemässä rakasta esikoisteosta.

Ilmeisesti ensi-ilta on kohta puoleen Suomesskain, jos ennakoita jo on. Pitäisi kai jaksaa tarkistaa.

11/20/2005 9:06 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Tiedä sitten miten hyvin Kellyn tyyli näkyy leffasta, kun Scott laittaa kaiken oman sekofiltterinsä läpi...

12/21/2005 6:12 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home