sunnuntaina, lokakuuta 30, 2005

Buffy jatkuu DVD:llä?

Buffyn kirjoittaja-tuottaja Marti Noxon on sanonut:"There are serious discussions going on about bringing some of the characters back and making a few movies that will go straight to DVD, but they will certainly be the quality they have always been." Gellaria tuskin tultaisiin näkemään, ja Noxon arvelee Hanniganin (Willow) mukaan saamisen saattavan olla vaikeaa.

"Noxon said that a film centered on James Marsters' Spike or David Boreanaz's Angel could do very well." Boreanaz on suhtautunut nihkeästi esim. ajatukseen Angel-tv-elokuvista, joten lieneekö miestä helppoa saada tähänkään mukaan. Marstersin toisaalta luulisi olevan kiinnostunut (jos ehtii Smallvillestä), kelpaisi minulle leffa vaikka Spike olisi ainoa tuttu naama. Noxonin mukaan jokuselta Buffy-kirjoittajalta, kuten mainiolta Drew Goddardilta (joka on myös kirjoittanut Angelia, Aliasta ja Lostia) on pyydetty tarinaideoita.

Eipä kyllä kuitenkaan tuon perusteella ole vielä mitään odotuksia siitä että tuosta syntyisi yhtään mitään, mutta toivotaan parasta.