torstaina, lokakuuta 20, 2005

Next time, dodge

Tänään piti nousta puoli kuudelta, seitsemäksi töihin, yhdeltä vapaalle. Sama juttu huomenna. Ei siinä mitään, paljon parempi kuin iltavuoro (18-24), jolloin voi helposti nukkua turhan pitkään ja sitten se vapaalla olo on osaksi sitä, että ajattelee miten pitää töihinkin vielä lähteä loppupäiväksi. Aamuvuoro hurahtaa nopeammin ja sitten saa olla loppupäivän vapaalla.

Dodgeballin kommenttiraita oli aika mainio. Ohjaaja yrittää kommentoida leffaa fiksusti mutta Vince Vaughn syö sipsejä ja puhuu jatkuvasti miten hyvä hän on leffassa. Ben Stiller saapuu myöhässä ja kaksikko päätyy riitelemään haukkumansa ohjaajan kanssa. Ohjaaja lähtee lätkimään suuttuneena, kaksikko jää mollaamaan tätä ja häipyy lopulta kesken leffan. Tekniikan pojat kiroavat kaksikkoa ja yrittävät pelastaa tilanteen laittamalla There's Something About Maryn kommenttiraidan kuulumaan loppuelokuvan ajaksi. Tsoukkia toki koko juttu. Kolmikko on tehnyt "oikeankin" kommenttiraidan leffaan, sen alkuperäiseen jenkki-dvd-julkaisuun, tässä meidän R2-julkaisussa on sitten unrated-julkaisun kommenttiraita.

Pitää yrittää muistaa Pulmuset tänään klo. 18.30.

2 Comments:

Blogger Lord B. said...

Pulmuset on miellyttävästi säilyttänyt huumoriarvonsa kaikkien näiden vuosien jälkeen - vai onkohan nostalgialla taas näppinsä pelissä? Kesällä(kö sen nyt oli kun) innostuin kovasti Get Smart!in uusinnoista, muita sepä ei sitten jaksanutkaan kovin pitkään kiinnostaa, tai naurattaa. Pulmusten kohdalla en ole vieläkään yltänyt nuoruuteni "vedet silmissä nauramisen"-asteelle, mutta lähelle kylläkin. Pitää katsoa. Onneksi se tulee ihmisten aikaan, eikä joskus yöllä, niin kuin Salaiset Kansiot kesän jälkeen. Videottomana miehenä ei ole kovin kivaa.

10/20/2005 5:40 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kyllä se minustakin toimii oikein mainiosti nykyäänkin, kun taas tosiaan Get Smart ei jaksanut pitkään innostaa. Hauskimmat jaksotkin lienevät vielä edessä päin (Pulmusissa). Täytyy kyllä myöntää, että onnistun aika hyvin missaamaan nämä uusinnatkin, ja nytkin nukuin lähes koko jakson ohi, väsynyt kun olin.

10/20/2005 7:24 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home