torstaina, lokakuuta 13, 2005

Hullut päivät

Jos alkaa ajattelemaan tuota uuden kämppäni adsl-yhteyttä, voi alkaa tekemään mieli takoa päätänsä seinään. Kämpän omistajan tekstiviestien perusteella kyseessä on Soneran kahden megan yhteys, josta hän maksaa kuulemma 50 euroa kuussa. Josta siis minä maksan 50 euroa kuussa vuokran yhteydessä, voisi ajatella. Saisin samalla hinnalla, vähemmällä jopa, kahdeksan megan netin Elisalta. Sen olisin voinut tilata uuteen kämppään, jos se vanha netti olisi laitettu pois käytöstä vuokrauksen yhteydessä. En olisi varmaan edes joutunut pahemmin tuskailemaan netin aktivoitumista odotellessa, kun syyskuussa ei ollut konetta käytössä. Mutta nyt olen 50 euron hintaisen 2 megan netin vankina helmikuun loppuun asti. Tekisi mieli soittaa Hannu Karpolle.

Mitä nettipelaamiseen tuolla yhteydellä tulee, eilen ei ainakaan naurattanut hirveästi kun testasin Hulluilta päiviltä 10 eurolla ostamaani Splinter Cell: Pandora Tomorrow-lisäosan (halpisversiojulkaisu), jonka harjoitusosiossa hiippailu oli ainakin kuin tervassa kahlaamista. No, imuroin illalla BF2-demon, pitää tänään testata miten se pyörii netissä. En kyllä ole vielä mitenkään varma, että tuossa Pandorassa itse moninpeli tahmaisi yhtä ikävästi, pitää vielä tutkia asiaa.

Eilen tosiaan olin Stockmannin hulluilla päivillä. Ostin sieltä pelin lisäksi kannettavaan Logitechin kaiutinparin (24,90) ja 10 tyhjää dvd-levyä (12,90). Kahvilassa kahvittelemassa käydessä katsahdin vähän kauempana olevaan viereiseen pöytään, ja huomasin sen äärellä istuvan, minua ehkä vähän vanhemman naisen katsovan minua. Tämän seurassa oli toinen nainen ja vaunuissa makoileva lapsi. No, katseeni palasi heti omaan seurueeseeni, mutta vilkaisin kohta sinne päin uudestaan, ja se katsoi taas/vieläkin minua. Katsoin parin sekunnin verran takaisin varmistuakseni, etten vain kuvitellut asiaa. Kyllä se vaan katsoi, ihan hyväntuulisesti. En ole tottunut siihen, että vieraat naiset tuijottaisivat, joten olihan se silleen ilahduttavaa huomata, että voin olla ihan siedettävän näköinen muidenkin naisten (kuin Miian) silmissä...

Äidit lähtivät eilen Espoosta koteihinsa, oikein mukavasti sujui tämä meidän sukujen kohtaaminen. Eilen pelailin King Kong-pelin demoa, oli ihan komia ja kiva. Asensin GTA: San Andreasin, sitäkin voi nyt pelata ilman pelkoa järjen menetyksestä, kun ei ole enää dvd-asemasta johtuvia ääniongelmia. Splinter Cell: Chaos Theoryn asensin myös, riipii kyllä että vanhan koneen mukaan menivät sen save gamet. Ja Half-Life 2:n. Ja Hitman: Contractsin. No, kai niitä voi uudestaankin pelata. Uusista peleistä 18.10. Suomessa julkaistava F.E.A.R. kiinnostaa, demo oli ihan mukava ja Pelit-lehden ennakossa kehuttiin. Jo ilmestynyt Fahrenheit pitää kyllä hommata jossakin välissä.