lauantaina, lokakuuta 29, 2005

Sello

Kävin eilen ensimmäistä kertaa...eikun hetkinen, sehän oli tänään. Niin, Espoon Sellossa. Ahdistava paikka, ainakin pidemmän päälle sitä jatkuvaa hälinää kuunnellessa. Vanilla Skyssa oli se kohta, jossa koko baari hiljeni silmänräpäyksessä ja jäi tuijottamaan asiasta friikahtavaa Cruisea. Sekin olisi ollut hauskempaa kuin sen hälinän kuuntelu.

Eilen töistä lähtiessä katselin bussipysäkillä KappAhlin mainosjulistetta. Siinä KappAhlin vaatteisiin pukeutuneet nuorekkaat, iloiset ja kauniit miehet ja naiset tanssivat iloisesti kerrostaloasunnossa. Pienen osan kuvan yläosasta vie yläkerran vaaleaan yöpukuun sonnustautunut naisasukki, joka yrittää turhaan nukkua pimeässä ja takoo patjaltaan nyrkillä vihaisesti lattiaa. Hän ei selvästi ole KappAhlin asiakas. Hänellä onnettomalla ei ole edes oikeaa sänkyä, ja kahdelle sopivan patjan toinen puoli on tyhjä - hänellä ei luonnollisesti ole miestä (tai sitten mies on pitämässä hauskaa KappAhl-ihmisten kanssa). Sängyn vieressä on pöytälamppu, joka seisoo kirjapinon (ellen väärin muista) päällä. Kurjalla ei ole edes varaa hankkia esim. yöpöytää lampulleen, siitä sängystä ja KappAhlin vaatteista puhumattakaan. Veikkaisinpa myös, ettei hänellä ole edes ystäviä, joiden kanssa bilettää, toisin kuin alakerran KappAhl-ihmisillä. Näillä bilettäjillä ei ole huolta huomisesta, eikä etenkään elämättömien naapureiden yöunista. Mitä väliä heillä kurjilla on, mitä eivät ostaneet KappAhlin vaatteita! Ei sillä että heillä olisi varaa niitä ostaakaan, tai ystäviä joille esitellä vaatteitaan. Näihin bilehileisiin pitäisi sitten ilmeisesti samaistua.

Torstaina tuli viimein katsastettua Lemony Snicket's jne. (4/5).

Klo. 22.49:

Morcheeban levy Charango tuli torstaina Amazonista. Hyvä etten taas joutunut postista hakemaan laatikkoa, oli sen verran isoon pitänyt yksi CD pakata. En ymmärrä, ensin Lost ja nyt tämä. Onko Amazon kyllästynyt postissa ruhjoutuneiden lähetysten korvaamiseen tms? Mutta hyvä levy taas, olisikohan Big Calm seuraavana vuorossa.

Aloin alkuviikosta katsomaan The Wiren ykköskauden boksia. Ostin sen jo kesäkuussa, mutta pilotti ei herättänyt kummoista innostusta. Nyt sitten luin netistä kommentteja sarjasta ihmisiltä, jotka eivät myöskään olleet erityisemmin kiinnostuneet aloituksesta, mutta kehuivat sitten kovasti jatkoa. Niinpä katsoin eteenpäin, ja muuttuihan se tosiaan paljon mielenkiintoisemmaksi. Kakkoskausi pitääkin hankkia, jahka sen saa jostakin järkevään hintaan.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Wiren ykköskausi oli mahtavaa poliisidraamaa. Jos se kakkonen kävelee vastaan ihmisten hintaan, kerro toki. Kiinnostaa.

10/31/2005 1:23 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jo vain.

10/31/2005 2:26 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home