keskiviikkona, lokakuuta 26, 2005

Atson tonnikalaleipäresepti

Tarvikkeet:

Leipää, esim. ruisleipä
Tonnikalapurkki. Jos sinulla ei ole purkinavaajaa, muista ostaa purkki jonka saat auki ilman sitä.
Kevytlevi, juustoa (ei pakollinen)
Maitoa (pakollinen)

Ohjeet:

Ota leipä ja levitä sille kevytleviä. Avaa tonnikalapurkki. Jos tonnikala on paloina, hienonna sitä haarukalla ja levitä sitten leivän päälle. Laita päälle juustosiivu, esim. Polar 15%. Jos sinulla on esim. kaksi ruisleivänpuoliskoa ja suoritat prosessin molemmille, voit asettaa puoliskot toisiaan vasten. Itselläni tämä kuitenkin aiheutti vain pahan mielen ja prosessin peruutuksen rönsyilevin lopputuloksin.

Nyt voit nauttia leivän maidon kera. Toivotan herkullisia makuelämyksiä!

4 Comments:

Blogger Jani said...

Jaaha, täälläkin on näköjään iskenyt akuutti kalannälkä.

10/26/2005 9:23 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Tonnikalaa olin ostanut alunperin tortilloita varten. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun huomasin vatsani menevän sekaisin todennäköisesti turhan monena päivänä nautittujen tortillapäivällisten seurauksena. Peläten nyt tortilloita, päätin käyttää tonnikalan tähän leipätarkoitukseen, jota en ole jostakin syystä älynnyt ainakaan montaa kertaa eläissäni harrastaa. Kokeilu oli suksee.

Tuo oli kuitenkin eilen. Tänään minulla ei ollut enää leipää, enkä jaksanut kuluttaa aikaa kauppareissuun kello yhdeltä heränneenä ja ennen viittä töihin lähtevänä. Niinpä ainoa ravintoni päivän aikana oli kupillinen kahvia ja kaksi Paussi-välipalapatukkaa.

10/26/2005 10:24 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mun blogissa on Pizza a là Komposti, löytyy reseptiosiosta! Terveisiä vaan herkkusuulle!;)

10/28/2005 4:11 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Tattis! :)

10/29/2005 7:59 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home