keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

Nelosella alkaapi hyviä sarjoja

En tainnut muistaa erityisemmin mainostaa 24:n neloskauden alkamista MTV3:lla. Toisaalta se alkoi joululomallani, jolloin en muutenkaan päivittänyt sivuani. Kausihan on taas mainio, jenkeissä alkoi vastikään viides.

Deadwood alkoi eilen, se on tosi hyvä, joten ensi tiistaina sitten Neloselle klo. 23.25, vaikka olisikin nyt jäänyt pilotti katsomatta.

Taisteluplaneetta Galactica, erinomaista viihdettä scifin ystävälle, alkaa perjantaina Nelosella klo. 23.55.

Elleivät nämä myöhäiset esitysajat olleet tarpeeksi ärsyttäviä (joillekin, epäilemättä), oikea emämunaus on laittaa erinomainen, ensi viikon torstaina alkava Lost (jota mainostetaan välillä Helsingissä Kampin terminaalin isolla näytöllä, hauskaa) näkymään samaan aikaan kuin erinomainen ja jo vauhtiin päässyt 24 MTV3:lla. Onneksi 24 tulee kuitenkin uusintana lauantaina Subilta, joten aion kehottaa isäukkoani katsastamaan ensi torstaina Lostin ja 24:n sitten lauantaina.

Minulla pitää aina ilmoittaa isälleni, jos töllössä on alkamassa suosimani sarja, josta hän saattaisi pitää. Digiboksin tultua talouteen jouluna, joudun nyt olemaan entistä aktiivisempi.