lauantaina, helmikuuta 11, 2006

Kolmas muutto vuoden sisään

Melkeinpä kuka tahansa pääsee näköjään IMDb:hen...

Sain sitten kämpän Helsingistä, nykyisen Espoon asunnon vuokra-aika loppuu kuun lopussa. Huomenna edessä massiivinen muuttohässäkkä. Kämppä on yksiö Eerikinkadulla, eli keskustassa, Kampin aluetta. Muutaman minuutin kävely Stockmannille ja Kampin keskukseen. Vuokra-aika vähintään vuosi, ja jos haluaa jatkaa siitä eteenpäin, niin onnistuu. Miia huomasi netissä asunnon ilmoituksen, soitin omistajapariskunnalle, mukavia ihmisiä, parin tunnin kuluttua olimme asunnolla, puolisen tuntia myöhemmin allekirjoitin vuokrasopimuksen.

Joku tyttö oli käynyt jo tsekkaamassa kämpän, mutta oli vielä epävarma, ja seuraavana päivänä olisi ollut vissiin uteliaita tulossa, mutta minä vedin nyt pisimmän korren. Vähän huonommin kävi aiemmin Lapinlahdenkadulla (Kampin keskuksen vieressä) vuokralla olleen kämpän kanssa (jonka mainitsin edellisessä merkinnässä), se meni jollekin firmalle. Oli kyllä lähes satasen kalliimpi, joskin vähän isompi. Mutta olen tyytyväinen, että asiat menivät näin.

2 Comments:

Blogger Lord B. said...

Heh, olet oikea kuuluisuus, kun pääsit IMDB:een :D Onnea toki uudesta asunnostakin, ihmeellisen nopeaa järjestyi.

2/12/2006 8:32 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jo vain. :) Kiitos, kävi tosiaan taas hyvä tuuri asuntoasian kanssa. Sopimuksen allekirjoitettuani miekkonen totesi, että "teidänlaisia vuokralaisia me toivottiinkin tähän" (yksin kyllä virallisesti siinä tällä erää asun). Hyvä etten alkanut pillittämään.

2/12/2006 6:44 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home