maanantaina, tammikuuta 03, 2011

Vuoden 2011 ensimmäiset leffa- ja tv-sarjalisäykset

Anttilan aika onnettomien alennuksien jälkeen oli yllätys, kun Prismassa tuli sunnuntaina vastaan pieni alekori, jossa oli oikeasti hyviä tarjouksia. Tietty dvd:t ja blu-rayt olivat tuttuun tapaan täysin sekaisin korissa.

TV-sarjaboksit (kuten Lostin 5. kauden dvd) olivat 7,95 euron hintaisia, elokuvat puolestaan maksoivat 3,95e sekä blu-raylla että dvd:llä. Tuo blu-ray-levyjen halpuus yllätti, luulisi että olisivat laittaneet sentään kalliimmaksi kuin dvd:t. Kauppa oli menossa pian kiinni, joten en ehtinyt tutkia läjää niin perusteellisesti kuin olisin halunnut. Mukaan lähtivät The Shieldin 7. kausi 7,95 eurolla ja Pandorum-blu-ray siihen 3,95 euron hintaan. The Shieldissä minulla on jäänyt 3. kausi aikoja sitten kesken, pitäisi aloittaa se alusta, ja kaudet 4-6 puuttuvat vielä kokoelmasta kokonaan. Tuohon hintaan katsoin kuitenkin parhaaksi hommata kauden jo hyllyyn odottelemaan.

Pandorumin kotelon nähdessäni muistelin, etten ollut nähnyt siitä mitään erityisen positiivisia arvosteluita, mutta IMDb:n 6.9-keskiarvon, levyn halpuuden ja Ben Fosterin mukanaolon vuoksi päätin ottaa riskin, etenkin kun edellisestä scifi-kauhuleffasta on jo aikaa.

Nyt maanantaina menin kaupalle heti aamuyhdeksältä paneutumaan perusteellisemmin levyläjään. Korissa oli tilaa niin vähän, että päädyin kasailemaan levyjä torneiksi, blu-rayt erilleen dvd-julkaisuista. Ei siitä mitään taannoisen Anttila-operaation kaltaista menestystarinaa voinut tulla korin pienuuden vuoksi, enkä edes muistanut näpsäistä kuvaa lopputuloksesta.
Läjästä löytyi jokunen blu-ray, jotka periaatteessa olisi voinut ostaa, kuten aika vastikään nähdyt The Informant! ja At World's End, mutta lopulta mukaan lähti vain lokakuussa 2009 katsomani Generation Kill -minisarja dvd:llä 3,95 eurolla. Yhteishinnaksi noille kolmelle tuli siis 15,85 euroa. Älytön tuo Pandorumin alkuperäishinta, 32,95 euroa yhdestä blu-ray-leffasta. Sille tuli nyt sitten alennusta 29 euroa.

2 Comments:

Blogger Helinä Laajalahti said...

No oho! Onpas hintoja! Samperi, ei ole Prismaa ihan lähettyvillä, mutta pitää vilkaista jos kohdalle jossain vaiheessa sattuu. Tietty ei siellä sitten enää mitään ole... :/

1/03/2011 7:50 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Oli tosiaan, en kyllä muista, että missään olisi tullut vastaan yhtä edullisia blu-ray-levyjä.

Nyt illalla kaupalla käydessä levyjä oli mennyt paljon kaupaksi, mutta koriin oli tullut myös joitakin uusia levyjä. Harmitti vähän, että mitähän leffoja tuli missattua.

1/03/2011 8:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home