keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

TV-sarjoja ja kirjoja tilaukseen

The Vampire Diariesin 22 jakson mittaisen ykköskauden blu-ray oli/on Amazon UK:n 12 Days of Christmas -alennuksessa 23 puntaa (kassalla hinta nousee vähän tuotesivulla ilmoitetusta) / 27 euroa, joten ajattelin tutustua, kun siitä on puhuttu hyvää. Onpahan jokin toinenkin vampyyrisarja True Bloodin kolmoskautta odotellessa. Tuossa samassa alennusmyynnissä olisi Galactica-blu-ray-boksi noin 80 eurolla, mutta en nyt raaskinut ostaa sitä.

Flight Of The Conchordsin S1-S2 -boksi meni tilaukseen, kun kakkoskausi on yhä näkemättä, ja toki sarja kuuluu muutenkin hyllyyn. Ykköskauden katsoin viime huhtikuussa, joten onkin jo aika saada katsottua sarjan jälkipuolisko. Lisäksi pääsen sitten vihdoin kuuntelemaan season 2:n soundtrack-cd:tä, jonka ostin syyskuussa uutena/muoveissa Huuto.netistä postituskuluineen 5,55 eurolla. Hyvä diili oli se.

24:n 7. kausi tuli katsottua dvd:ltä (jonka sittemmin myin Huuto.netissä ja ostin sieltä blu-ray-julkaisun) heinäkuussa 2009, enkä ole sen jälkeen katsonut sarjaa jaksoakaan, joten aika pitkä tauko tuli ennen viimeistä kautta. Nyt siis tilasin tuon 8. kauden blu-rayn. Reilun 50 euron hinta kyllä vähän hirvitti, mutta en minä jaksa odotella alennuksia tms., tämä pitää nähdä nyt ja heti, suosikkisarjoja kun on.

The Ricky Gervais Show -podcastin 1. kauden animoituna tarjoavan The Ricky Gervais Show season 1 -dvd:n sai Amazonista hintaan 7,32 puntaa eli 8,6 euroa, joten sen tilaaminen oli aika no-brainer. Onhan nuo jutut toki jo kuultu, mutta mitäpä siitä, mieluusti kuulee taas uudelleen animaatioiden kera.

Näistä muista poiketen Play.comista tilattu The World of Karl Pilkington on suurimmalti osin suoria lainauksia podcasteista, mutta mukana on myös vähän originaalia Karl-tekstiä ja tämän tekemää kuvitusta. Taitaa olla podcastinsa kuunnelleelle vähän turhake, mutta eiköhän tuo ole 4,49 euron arvoinen.

An Idiot Abroad: The Travel Diaries of Karl Pilkington on nimensä mukaisesti Karlin päiväkirja An Idiot Abroad -sarjan reissuilta. Tämä on toinen kirja Karlin matkoista, Happyslapped by a Jellyfishissä mies kirjoitti lomamatkoistaan.

Tuli jo vähän paniikki, että ovatko Happyslapped ja Karlology tallessa viime kesän muuton jäljiltä, kun huomasin että jälkimmäinen on loppuunmyyty. Molemmat onneksi löytyivät, tosin Karlologyn kansilehti on ties missä. Luultavasti tulee vielä vastaan, pääasia että itse kirja on tallessa. Molemmat ovat erinomaisia, jos tykkää Karlin jutuista.
iTunesista saa ladata ilmatteeksi vuoden 2006 podfather-trilogian (Halloween, Thanksgiving ja Christmas) sekä viime lokakuulta Karl Pilkington: A Day in the Lifen, joita suosittelen.

8 Comments:

Anonymous Mervi Eskelinen said...

Vampire Diaries on mielestäni harvinaislaatuisen tylsä sarja (olen yrittänyt jonkun jakson katsoa, mutta hohhoijaa että syö). Mutta jos Twilight kelpasi, ehkä tämäkin. Älä odottele kuitenkaan liikoja. :D

12/08/2010 2:21 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Nojoo, muistaen sun The Sarah Connor Chronicles -kommentit en vielä ala huolestumaan. :-) Mutta saapi nähdä, jos ei maistu, eiköhän tuon saa myytyä pois Huuto.netissä.

12/08/2010 2:32 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Itse pidän Vampire Diariesista ja olen jo nähnyt sitä kakkoskauden puoliväliin. Varoituksen sanana kuitenkin, että ensimmäiset 4-5 jaksoa eivät ole erityisen hyviä. Sen jälkeen sarja alkaa paranemaan kumman paljon.

12/08/2010 6:09 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiva kuulla! Sellaisen kuvan olinkin saanut, että kausi paranee selvästi edetessään. Kerron sitten mitä tykkään sarjasta, jahka pääsen sitä katsomaan.

12/09/2010 12:16 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Vampire Diaries lähtee tosi hitaasti liikkeelle, itse olen lukenut aikoinaan kirjat joihin sarja perustuu ja tuskailin että milloin tässä alkaa tapahtumaan? Eihän se True Blood ole mutta popkulttuuria ahmivalle melkein pakollinen katsottava kuitenkin. 24:n uusin on aika muhevan hintainen mutta ajattele että Doctor Who:n uusin kausi on Playssä peräti 62 €!!! Siis damn....

12/09/2010 9:57 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Noissa Playn hinnoissa ei kyllä ole mitään tolkkua, siksi varmaan ei ole sieltä tullut levyjä enää juurikaan tilailtua. Amazon UK:stahan saa tuon Who-kauden blu-raylla puoli euroa halvemmalla, ja saman dvd-boksin reilut kuusi euroa halvemmalla. On kuitenkin kyllä tosiaan tyyris joka tapauksessa.

Pidän mielessä tuon VD:n alun hitauden. Niin monesti on tullut itselläkin mainostettua hyvistä sarjoista, että "kyllä se siitä paranee", että uskon kyllä kun muut niin sanovat. :) Sinun Vampire Diaries -blogikirjoittelun vuoksi varmaan paljolti tuon boksin nyt tilasinkin.

12/09/2010 6:44 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Samaa komppaan, ajattelin aluksi VD:n olevan hidas ja typerä. Ensimmäinen jakso on mielestäni aika kaamea, mutta viihdyttävä sarja on kyllä loppujen lopuksi. Mielenkiintoisia juonikuvioita ja sivunäyttelijöitä!

Muutenki hyviä ostoksia : - )

12/11/2010 3:58 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos! :) Mukava kuulla, että sarjasta tykätään. Kiitän myös blogilinkistä, laitetaan seurantaan!-)

12/11/2010 12:54 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home