perjantaina, elokuuta 15, 2008

Karnivaali

Tulivatpa nopsaan nuo Englannin Amazonista tilatut Carnivale-boksit. Tiistaina iltakuuden jälkeen tuli ilmoitus postituksesta ja olisin saanut jo eilen, jos joku olisi ollut avaamassa postinjakajalle oven. Mutta niinpä nuo varmaan yleensäkin tulevat tuolta noin nopeasti, en vain muistanut, kun en ole vähään aikaan Englannin suunnalta tilaillut.

Woody Allenin leffabokseja saa nyt halpasella tuolta Amazonista,£10.97 eli viisi leffaa vajaalla 14 eurolla. En voinut olla laittamatta vielä vol. 1-3-bokseja tilaukseen, muuten olisivat jääneet vaivaamaan mieltä liikaa. Noiden mukana tulee vielä Play It Again Sam, joka on Herbert Rossin ohjaama, mutta Allenin kirjoittama, ja mies myös pääosassa. Olen nähnyt sen kerran, loppuvuodesta 2001 käydessäni Alkio-opiston luokan kanssa Helsingissä. Yövyin nykyisen pomoni firman tiloissa ja katsoin leffan Macintoshin ruudulta. Kokoelmabokseista on monta leffaa katsomatta, enkä ole varma näinkö Love and Deathia kokonaisuudessaan, kun tuli joskus telkkarista. Varmuudella olen nähnyt alusta loppuun boksien leffoista vain Hannah and Her Sistersin, Manhattanin ja Annie Hallin, joka minulla onkin jo dvd:llä.

Amazon arvelee Allenien tulevan samana päivänä kuin Supernaturalin kolmoskausi. Edelliskautta piti odotella reilut viisi kuukautta ykköskauden katsottuani, nyt uutta kautta piti odotella reilut kahdeksan kuukautta.

Huomenna suuntaan luultavasti katsomaan X-Files-leffaa. Odotukset eivät ole sinänsä huipussaan, mutta toivottavasti se on sentään viihdyttävä.