tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

Musiikkia

Pitkästä aikaa tuli tilattua jotain AxelMusicista Viimeksi kun olen tilannut tuolta, siellä ei ollut postituskuluja. Harmillisesti tilanne on muuttunut, ja nyt niitä joutuu maksamaan, mutta palvelu sentään näyttäisi olevan yhä hyvää ja ripeää.

Ilouutinen tuli vastaan Google Newsissä: The Organ tekee vielä yhden, kuusi biisiä sisältävän levyn. Käväisin viikonloppuna taas Levykauppa Äxässä, mistä lähtivät mukaan L7:n Bricks Are Heavy ja Smell the Magic, jotka ovat entuudestaan tuttuja, tosin jälkimmäistä en ole tainnut cd:ltä kuulla. Noiden lisäksi ostin vielä Mobyn Everything is Wrongin, jota ei ole tullut kuultua vuosiin.

CDonin levyalesta on tulossa Buffy-soundtrack (noh, se on Buffy, ja on siinä sentään ainakin Wild Horses) ja Wonder Boys -soundtrack. Wonder Boysin voisikin katsoa jossakin välissä taas pitkästä aikaa. Nykyään ei vain ehdi kauheasti katsomaan jo nähtyjä leffoja uudestaan. Gilmore Girlsin viitoskaudessa olen päässyt hyvään vauhtiin, jossakin puolivälin tienoilla olen.

L7-levyt ostettuani paikallistin pitkän etsinnän jälkeen kotona bändin Hungry for Stink -levyn, jonka muistin nähneeni. Minulla pitäisi olla myös The Beauty Process, mutta ei nyt ollut mitään hajua, missä se mahtaisi olla, joten laitoin sen Amazonista tilaukseen. Sen kanssa otin vielä Mazzy Starin levyn, jonka Fade Into You -kipaleen käyttö oli parasta Swept Awayssa. En ole ollut kovin hyvä organisoimaan cd-levyjäni, mutta nyt kokosin niitä siistiin riviin hyllyyn.

Levykauppa Äxässä otin levyt mukaan kaupan pussukassa. Siinä luki "Levykauppa-Äx".