torstaina, kesäkuuta 05, 2008

Roipetta

Viimeisimmät dvd-hankinnat:
The Officen joulujaksot olin nähnyt kerran, aikoja sitten. Extrasin jouluspessusta on tulossa extroilla varustettu R2-julkaisukin, mutta ilmeisesti aikaisintaan syksyllä, joten enpä jaksanut enää odotella. Tali-Ihantala 1944 tuli arvosteltavaksi, eikä sitä näemmä tarvitse palauttaa. Action, Weird Science (kaudet 1 ja 2) ja Judd Apatowin Undeclared (Suomessa näkyi nimellä Ihan pihalla) ovat erinomaisia komediasarjoja, jotka ovat olleet pitkään hankintalistalla.

Babylon 5-käsiskirjojen kolmiosaisen Other Voicesin (joissa loput julkaisemattomat käsikset kirjoittajiensa lätinöiden kera) Vol. 1 tuli taannoin postissa. Joitakin päiviä myöhemmin tuli sitten toinen samanlainen. Pelkäsin jo, että ovat laskuttaneetkin kahdesti, mutta eivät olleet. Joku töppi vain tapahtunut. Myöhemmin luin, että varhaisissa kappaleissa oli tullut virhe takakanteen ja jotain sinänsä mitätöntä kai sisäpuolellekin, jotka oli korjattu sittemmin. Vertailin kirjojeni takakansia, ja erilaisiahan ne olivat:
Maanantaina aloitettiin autokoulu, jota on seuraavan kerran tiistaina. Sinne on noin vartin pyöräilymatka. Ihan leppoisaa on ollut. Päivän päätteeksi on tullut hyvin uni, kun on pitänyt tällä viikolla mennä aamulla puoli seitsemäksi töihin ja autokouluun viideksi.

2 Comments:

Blogger Lord B. said...

Kuinkas nyt autokouluun? Olen kyllä itsekin miettinyt välillä autokouluttautumista, mutta kun ei oikeastaan korttia täällä tarvitse - ainakaan niin kauan, kun ei ole mitään asiaa minnekään, jonne ei pääsisi joko paikallisliikenteellä tai kaukojunilla.

6/08/2008 7:58 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Minullahan ei ole ikinä autoilu tai ajokortti erityisemmin kiinnostanut, ja lähinnä ahdistaa ajatella kaikkia kuluja mitä auton hankkimiseen liittyy. Tämä nyt lähti siitä, että jos kesällä valmistuva Miia saa jostakin Helsingin ulkopuolelta töitä, jonka vuoksi pitäisi muuttaa muualle, niin paitsi että hän voi tarvita työssään korttia, minäkin voin tarvita sitä, jos en saa töitä ihan sieltä minne muutettaisiin, eikä sitten joutuisi olemaan riippuvainen julkisista kulkuvälineistä, etenkin jos ei olisi kovin hyvät kulkuyhteydet.

Lisäksi jossakin työssä voi olla vaatimuksena, että on ajokortti, esim. jos olisi toimittajana jossakin paikallislehdykässä. Olen myös aina sanonut, että kaipa se kortti pitää joskus hankkia, joten nyt oli hyvä hetki kun Miiakin oli sitä laittamassa.

6/08/2008 11:10 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home