perjantaina, huhtikuuta 25, 2008

Lukemista

Ehdin jo vähän huolestua, kun Saksan Amazonista tilaamaani Southland Tales -sarjakuvakirjaa, joka kokoaa leffan kirjoittaja-ohjaaja Richard Kellyn käsikirjoittamat kolme sarjakuvaa yksiin kansiin, ei kuulunut arvioituun saapumispäivään mennessä, ja Englannin Amazonista tilattu The Wiren neloskausi ehti saapua sitä ennen, vaikka tilasin sen selvästi myöhemmin kuin sarjakuvan. Tänään oli kuitenkin tipahtanut postiluukusta. Näköjään loppunut nyt myös tuolta Amazon.de:stä, se oli muutenkin ainoa paikka mistä sitä vielä löytyi, tosin niitä yksittäisiä numeroita oli vielä muuallakin, ja ehdin jo laittaa Amazon.comiin niistä tilauksen, mutta onneksi sain peruttua sen huomattuani kirjan löytyvän tuolta Saksasta.

The Wiren neloskausi tosiaan tuli eilen, katsoin illalla ensimmäisen jakson, hyvä oli. DVD vain oli 4:3-kuvasuhteessa, miksi ihmeessä, ihmettelin. No, 5.1-raita oli sentään tallella. Suomessa tuo neloskauden dvd ilmestyy 23.7.

Viime aikoina on tullut lueskeltua ahkerasti. Olen saanut luettua loppuun Sosiaalisen älyn, Brooke Shieldsin masiskirjan, Onnen tekijät ja Välähdyksen. Nyt olen lueskellut kasautuneista Babylon 5 -käsiskirjoista JMS:n lätinöitä. Vol. 12 ja 13 jäljellä, ja postissa on tulossa viimeiset eli vol. 14 ja vain koko sarjan tilanneille (ilmaiseksi) lähetettävä vol. 15 JMS:n nimmarilla varustettuna.

4 Comments:

Blogger Olli Sulopuisto said...

Eikös se ole 4:3 ihan alkuperäisenäkin?

4/28/2008 8:03 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu, samaa huomautti kaveri viikonloppuna töissä, ja niinhän se tosiaan on. En tiedä miksi se 4:3 pisti nyt silmään, vaikka olin vasta katsonut samalla kuvasuhteella toisen ja kolmannen kauden. No, eipä tuo vakavaa, hyvä että kuvasuhde oli oikea.

Tervetuloa Helsinkiin!

4/28/2008 11:57 ip.  
Blogger Olli Sulopuisto said...

Itse asiassa Simon on sanonut joskus jossain, että 4:3-kuvasuhde on valittu juuri siksi, että vaikutelma ei olisi liian elokuvallinen, ks. esim http://zigzigger.blogspot.com/2008/04/shape-shifting-tv-opens-w-i-d-e.html

5/02/2008 11:32 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kappas, no mikäs siinä. Kiitos infosta!

5/02/2008 2:03 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home