keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2008

Levyjä

Katsotut leffat/sarjat päivitetty taas tuonne oikeaan laitaan. Eilen tulivat nuo yllä olevat levyt postissa, lainaan siis vain. Kiva setti, Fido tuli jo katsottua, oli ihan veikeä. Zombit olivat tässä taltutettu palvelijoiksi, ja päähenkilönä toimivan Timmy-pojan ystävyys perheensä zombiin toimi huvittavana Lassie-parodiana. Day Watch on jatkoa Night Watchille, IMDb-kommenteissa kehuttiin tätä ensimmäistä - joka oli ihan jees - paremmaksi, odotan mielenkiinnolla. Family Guyn Star Wars -parodia Blue Harvest kestää kolme varttia, mutta boksi on kuin jonkin tv-sarjan kauden. Mukana näkyi tulevan t-paitaa, kirjaa ja mitä lie muuta sälää.

Myyrmannin kauppakeskuksessa tuli käytyä alkuviikosta. Yhdet liukuportaat olivat korjauksen alla, otin muutaman kuvan. Eilen vaihteeksi aamuvuorosta tullessani pysähdyin kuvaamaan heppoja.

Gmail ei ole viime aikoina pelannut Firefoxin kanssa. Lieneekö muilla ollut ongelmia?

2 Comments:

Blogger Jani said...

Gmail on toiminut ainakin täällä ihan normaalisti. Minkälaista ongelmaa sen kanssa on ilmennyt? Ensimmäisenä kokeilisin lisäosien poiskytkemistä, varsinkin jos vastikään on tullut uusia sellaisia asenneltua.

3/12/2008 2:19 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos vastauksesta, Jani!

No, nyt sitten tietysti kun kokeilin taas Gmailia, niin se pelasi normaalisti. Se on tehnyt pitkään niin, että inbox-näkymässä on valitellut jotain että oops! Retrying in x seconds, jotain tuollaista loputtomiin, ettei maileja saanut auki.

Silti, tuo lisäosien poistaminen oli hyvä vinkki, ja vaikken ole uusia pitkään aikaan asentanut (paitsi päivityksiä jo asennettuihin), poistin nyt muutaman vanhan, joilla ei tee mitään.

3/12/2008 4:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home