maanantaina, tammikuuta 28, 2008

Päivän saalis

Elikkä Veronica Marsin kolmas ja Entouragen sekä The L Wordin toinen kausi, plus Children of Men ja X-Men 2 & 3. X-Men 2 on ainoa, jonka olen jo nähnyt, Entouragen kakkoskautta olen nähnyt vain vähän alusta. Ainoa normaalihintainen oli Amazon.comista tilattu Veronica Mars, muut tulivat CDonin alesta. Entourage 18,95e, Children of Men 5,95e, The L Word 19,95e ja X-Men-paketti 7,95e. Sen sai alennettuun hintaan kun oli tietyllä summalla kamaa ostoskorissa, normaalihinta 17,95e. Tuntui hyvältä diililtä, kakkosta en ole katsonut pitkään aikaan ja kolmosta en vielä ollenkaan. Children of Menistä olisi parempaakin julkaisua tarjolla, ja varmasti tulee vielä jossakin vaiheessa sellainen hommattua, mutta ajattelin nyt, että pärjään tällä erää tuolla levyllä, kun sai niin halpasellakin.

5 Comments:

Blogger Olli Sulopuisto said...

Ensikseen COM:in ekstrat taitaa löytyä aika hyvin myös leffan kotskareilta @ http://www.childrenofmen.net/ (paitsi että toimivatko enää? pah.)

Toisekseen X-Men The Final Countdown tai mikä hitto sen nimi olikaan on ihan kauhea pökäle, etenkin kun vertaa ykköseen ja kakkoseen.

1/28/2008 1:14 ip.  
Blogger Jani said...

Kas, sattumalta ostin minäkin juuri viime viikolla X-menit yksi ja kaksi, 5,90 €/kpl Sokkarilta, kolmosta en vielä. Ensimmäisen katselin jo, vasta toisen kerran. Ensimmäinen kerta oli silloin kun se vielä oli elokuvateattereissa, ja olin nyt samaa mieltä siitä kuin silloinkin: vallan mainio, joskin olisin kaivannut kipinöiden sinkoilua niihin kohtauksiin, joissa adamantium leikkasi terästä.

1/28/2008 1:23 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Eivät näytä pelaavan, mutta YouTubessa näkyy ainakin olevan dokkareita. Tänks.

Tiesin kyllä X-Menin saaneen haukkuja, mutta katsotaan. Jani sentään tykkäsi siitä, joten elättelen toiveita, että se olisikin ihan jees.

1/28/2008 1:23 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Sopivasti laitoit viestin, kun olin juuri julkaisemassa sinuun viittaavan kommentin. :) Mutta juu, CDonissa oli 6,95e tuo eka, en viitsinyt sitä nyt tilata, vaikka leffa tosiaan erittäin hyvä onkin. Minäkin kävin kattelemassa sen teatterissa, ja sittemmin on tullut videoltakin nähtyä. Tuolla 5,90:llä voisi kyllä sen mukaan napata, jos tulee kaupungilla vastaan.

1/28/2008 1:28 ip.  
Blogger Jani said...

No jopa oli sattuma. :)

1/29/2008 3:21 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home