tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Päivän saalis

Postista kipaisin tänään noutamassa nuo. Planet Terror ilmestyy 12.12., FF tasan kuukauden kuluttua, eli 27.12. PT:n odotan olevan mainio, toivottavasti FF on edes ykkösen "katsoohan tuon kerran" -tasoa. En ole pahemmin seurannut, millaisia arvosteluja tuo sai. Tidelandin kattelin eilen, ihan hyvä, ellei nyt mitään vuoden suosikeita.

Tuollainen rivi requesteja näkyy Facebook-etusivullani. En jaksa enää lisäillä ohjelmia, joilla ei tee mitään, mutten ole iljennyt kieltäytyäkään, kun olen ajatellut että se näkyy sitten lähettäjälle, mistä en kyllä ole varma. Boing Boingissa oli pari Facebook-juttua.

Kävinpä laittamassa pihalle valot.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ei niiden kieltäytymisten pitäis näkyä facebookissa muille. Sitäpaitsi puolet noista on varmasti tulleet sullekin silleen, että jengi on antanut kutsun mennä kaikille frendeilleen. Tuskin kukaan loukkaantuu, niin mä ainakin toivon.

Muute, toi yksi suostu pitkän houkuttelun jälkeen mukaan (mutta on vähän ujo)... *wink*

11/28/2007 1:26 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kas, juu, tattis!

Nonni, laitoin "frendikutsun" menemään. :) Mulla kyllä on paljolti jo kadonnut koko Facebookin viehätys...

11/28/2007 10:57 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Joo, ei toi mikään superkestojuttu ole. Mutta ihan mielenkiintoinen, mulle ainakin ihan ammatillisessakin mielessä. Tai "ammatillisessa". Vähän reikäjuusto koko juttu, kaatuilee vähän väliä...

11/28/2007 4:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home